fbpx
Financieringsgilde

Financieringsgilde laat vastgoed applicatie bouwen door Veneficus Real Estate

Tijdens de Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, hebben Financieringsgilde Adviesgroep en Veneficus Real Estate de handtekeningen gezet voor het laten bouwen van een vastgoedapplicatie exclusief voor Financieringsgilde.
Onderwerp
Je leest het binnen
Datum plaatsing

Vastgoed advies

Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers die mkb-ondernemers onafhankelijk adviseren bij hun financiering.

De adviseurs waren op zoek naar een antwoord op de vraag hoe zij hun vastgoedinvesteerders nog beter kunnen helpen bij het advies rondom het aankopen van residentieel vastgoed zoals bijvoorbeeld het eenvoudig vergelijken van huurprijzen en de waarde van aan te kopen objecten.

“Wij vinden het ook dan belangrijk om onafhankelijk te kunnen adviseren en daar helpt data en informatie zeker bij. In onze zoektocht kwamen we uit bij Veneficus Real Estate. Dit bedrijf heeft al een sterk track record binnen het vastgoed voor wat betreft het ontwikkelen van vastgoedapplicaties die data gedreven vastgoedadvies kunnen geven”, aldus Bastiaan Breugem, commercieel directeur van Financieringsgilde.

De samenwerking

De vraag vanuit Financieringsgilde omschreef exact wat Veneficus Real Estate belangrijk vindt, namelijk onafhankelijk vastgoedadvies geven, vertelt Thimo de Vries, commercieel directeur van Veneficus Real Estate.

“Door onze ervaring hebben wij al veel modellen ontwikkeld die wij goed konden inzetten. Na een paar aanvullende meetings was de kogel door de kerk en zijn we gestart om samen deze applicatie te bouwen. De applicatie is ontworpen met de pijlers ‘onafhankelijk advies op rendement, risico en marktanalyse op basis van data en informatie.”

Op de Provada zetten beide partijen officieel hun handtekeningen onder het samenwerkingscontract zodat de applicatie binnenkort via de adviseurs van Financieringsgilde exclusief beschikbaar is voor alle klanten.