fbpx
Financieringsadvies

Webinar 20 april 2021: Groeien na de pandemie

De maatschappij gaat de komende tijd gelukkig weer open, wat belangrijk is voor MKB Nederland en natuurlijk voor jou als ondernemer. Denk jij aan herstel en bovenal groei? Hier gaan we uitgebreid op in tijdens ons Webinar met Michiel van de Watering van Thexton Armstrong op 20 april 2021.
Onderwerp
Je leest het binnen
Datum plaatsing

Onze adviseur Tom Baerends van Financieringsgilde en Thexton Armstrong adviseur Michiel van de Watering organiseren samen een Webinar waarin ze dieper ingaan op het onderwerp: Groeien na de pandemie. 

Geen tijd op 20 april om 11.30 uur? Schrijf je in en ontvang de link via de mail om het Webinar terug te kijken wanneer het jou uitkomt!

Webinar Groei - Financieringsgilde

Positiviteit en vooruitgang

De vooruitzichten zijn gelukkig steeds positiever. Zowel het producenten- als het consumentenvertrouwen nemen toe. De maatschappij gaat de komende weken en maanden steeds verder open. Dit is heel belangrijk voor MKB Nederland. Ondernemers denken aan herstel en vooral aan groei.

Het Webinar

In het Webinar ‘Groeien na de Pandemie’ gaan we in op groeien als onderneming. We gaan in op vragen zoals hoe geef je sturing aan je groei, of laat je de groei jou overkomen? Hoe houd je grip op je liquiditeit als het weer beter gaat en welke effecten hebben verplichtingen aan belastingen, banken, verhuurders op je cashflow?

Door goed zicht te hebben en te houden op je liquide middelen, is groei vooral een kans en zorgt het ervoor dat groei geen probleem hoeft te zijn.

Stel vrijblijvend je financieringsvraag

Ontvang binnen 1 werkdag advies van een adviseur bij jou in de buurt.

  • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.