fbpx

Succesvolle financiering aankoop bedrijfspand door Joyfull Onderhoud B.V

Wekelijks delen onze adviseurs tips en ervaringen met u, zodat u eenvoudig en goed uw bedrijfsfinanciering kunt regelen. We horen ook vaak dat voorbeelden van andere ondernemers inspiratie opleveren.

Deze week leest u daarom alles over Joyfull Onderhoud B.V. en hun recente aankoop van een bedrijfspand.

Wat doet uw organisatie?

Vastgoedonderhoud waar u blij van wordt. “We hebben plezier in ons werk en worden blij van tevreden klanten. Vandaar dat we deze bedrijfsnaam hebben gekozen”, zegt Marcellino Pronk van Joyfull Onderhoud B.V. in Bleiswijk.

“In 2006 startte ik mijn eigen schildersbedrijf en werkte toen regelmatig samen met een collega-schildersbedrijf. Onze klanten vroegen steeds vaker of we naast het schilderwerk ook timmerwerk of stucwerk konden verzorgen. We merkten dat er behoefte was aan één partij die meerdere onderhoudswerkzaamheden uit handen nam. Twee jaar geleden hebben we de stap genomen om onze bedrijven samen te voegen en onze dienstverlening uit te breiden. Zo ontstond Joyfull Onderhoud B.V.”

Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van andere bedrijven?

Marcellino en zijn team van ruim 20 vakspecialisten zijn actief in de regio Zuid-Holland en bieden hun klanten een volledig onderhoudspakket aan. “Schilderwerk, timmerwerk, voegwerk, houtrolherstel, betonrotherstel, gevelreiniging, stucwerk en zinkwerk. We voeren voor zowel particulieren als voor bedrijven en woningbouwverenigingen onderhoudswerkzaamheden uit aan woningen of bedrijfspanden. Wat we ook doen, de kwaliteit van ons werk staat voorop. Onze klant moet ervan op aankunnen dat we goed werk leveren. Want als de klant tevreden is over ons werk, praat zich dat rond.”

Joyfull Onderhoud B.V. is geen standaard klusbedrijf. “Bij ons heeft iedereen duidelijk zijn eigen specialisme. We hebben timmermannen die zich bezighouden met het timmerwerk, stukadoors die zorgen voor een strakke muur of wand, glazenwassers die de gevel of het glaswerk streeploos schoonmaken  en schilders die het houtwerk van verf voorzien. Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen.“ Marcellino en zijn compagnon Jack Leenhard schilderen zelf ook minimaal drie dagen per week mee. “Natuurlijk omdat we ons vak leuk vinden maar ook om een goed contact te houden met onze medewerkers en collega’s.”

Door de uitbreiding van de dienstverlening is Joyfull Onderhoud B.V. veel flexibeler geworden. En dat is tegelijkertijd precies het speerpunt van het bedrijf geworden. Marcellino: “We kunnen met ons team snel schakelen. Als een klant het liefst morgen nog een vakman nodig heeft, dan proberen we dat te regelen. Dat lijkt vaak onmogelijk maar we zoeken altijd naar een oplossing.”

Wat was voor u de aanleiding voor de recente financieringsaanvraag?

“Met de groei van ons bedrijf groeide ook de wens naar een eigen bedrijfspand. Via internet kwam ik in contact met adviseur Bastiaan Breugem van Financieringsgilde. Van financieringen hebben wij geen verstand en ook geen tijd om ons daarmee bezig te houden. We zochten een partij die ons echt ontlast. En dat is gelukt want Bastiaan vertelde ons welke stukken we moesten aanleveren zodat hij weer aan de slag kon. We hoefden zelf nergens aan te denken, dat deed hij wel. Echt super geregeld. Een eigen bedrijfspand met opslag en kantoor op één locatie zorgt ervoor dat we slimmer met onze tijd kunnen omgaan en daardoor meer omzet genereren.”

Website: www.joyfullonderhoud.nl

Youfull Onderhoud

Advies nodig?

Laat uw telefoonnummer achter zodat één van onze financieel adviseurs uw vraag persoonlijk kan beantwoorden.