fbpx

Heb je een SNS bedrijfsfinanciering?

Lees hier de maatregelen van de SNS tijdens de coronacrisis

Laatste update: 6 april 2020

Binnen 2 minuten weet je hoe we jou als SNS klant kunnen helpen

SNS bedrijfsfinanciering

In slechts een paar weken tijd heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat de wereld er ineens heel anders uitziet. In welke sector je ook actief bent, de coronacrisis raakt ons allemaal. Hoe erg je situatie ook is, raak in ieder geval niet in paniek en neem geen overhaaste beslissingen. Juist nu is inzicht in je financiële situatie en een onafhankelijk en deskundig advies belangrijk om het voortbestaan van je bedrijf en de banen van je medewerkers veilig te stellen.

Niet alleen jouw situatie is veranderd, de financiële wereld wordt gedwongen mee te veranderen. Geldverstrekkers denken na over hun dienstverlening en bieden hulp aan hun klanten met liquiditeitsproblemen. Wij houden je graag op de hoogte van alle maatregelen die worden genomen om ondernemers in het MKB te helpen. Vandaag vertellen we je wat SNS doet voor haar klanten met een bedrijfsfinanciering.

Kunnen jullie voor mij nog een nieuwe bedrijfsfinanciering afsluiten bij SNS?

Ja, een nieuwe bedrijfsfinanciering afsluiten bij SNS is zeker mogelijk.

Een goede onderbouwing bij een financieringsaanvraag is altijd belangrijk. Maar in deze crisistijd is een goed onderbouwd verhaal over het hoe en waarom van de financiering onmisbaar. Zoals alle geldverstrekkers kijkt SNS bij elke aanvraag naar de impact van corona op je bedrijf en naar de financiële gezondheid van je onderneming los van de crisis. Zo’n aanvraag vereist in ieder geval een toelichting op de volgende aandachtspunten:

  • Hoe stond je bedrijf ervoor voordat de coronacrisis uitbrak? Was je bedrijf financieel gezond en levensvatbaar?
  • Zijn de liquiditeitsproblemen die je nu ervaart een direct of indirect gevolg van de coronacrisis?
  • Als jouw bedrijf nu wordt geholpen met uitstel van aflossingen is het dan voldoende levensvatbaar?
  • Wat is je actuele liquiditeitsprognose?
  • Wat is je actuele exploitatiebegroting?
  • Ben je actief in de horecasector? Dan is het lastiger om nu een financiering bij SNS aan te vragen.

Hoe gaat SNS om met uitstel van aflossingen?

Bij SNS is het mogelijk om de aflossing voor 6 maanden te pauzeren. De einddatum van de lening wijzigt dezelfde periode mee. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een uitstel van rentebetaling te krijgen. Je betaalt dan 6 maanden geen rente die je in de daarop volgende maanden inhaalt. In die maanden heb je dus dubbele rentelasten.

Kan ik bij SNS gebruik maken van de Borgstelling MKB?

SNS heeft momenteel geen Borgstellingsregeling voor MKB-kredieten. Ze kijken naar wat de best passende oplossing is in jouw situatie, zonder dat de Borgstellingsregeling voor MKB-kredieten nodig is. Een BMKB-regeling is kostbaar, je betaalt afsluitprovisie én je hebt een zwaardere aflosverplichting.

Regel elke SNS bedrijfsfinanciering via Financieringsgilde

Heb je een SNS bedrijfsfinanciering? Dan geven wij jou graag een persoonlijk en onafhankelijk advies. Zo krijg je weer inzicht in je financiële situatie, weet je hoe je ervoor staat en wat voor jou de beste keuze is.

Persoonlijk advies over uw bedrijfsfinanciering?

onafhankelijk inzicht in uw mogelijkheden

altijd persoonlijk advies

Advies over elke geldverstrekker

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Met een van onze adviseurs bij u in de buurt

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Door het formulier te versturen geeft u toestemming om uw gegevens beveiligd te bewaren en gaat u akkoord met ons privacy statement.