fbpx

MIJN ONDERNEMING GROEIT HARD. EN NU?

Op woensdag 2 oktober a.s. organiseren Thexton Armstrong en Financieringsgilde het Ondernemerscafé in Ede – dé informele bijeenkomst voor MKB ondernemers in regio Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn die de rentabiliteit op het eigen vermogen willen optimaliseren en de onderneming op een gezonde wijze laten doorgroeien.

Wat is het ondernemerscafé?

Het Ondernemerscafé is dé informele bijeenkomst voor MKB ondernemers die de rentabiliteit op het eigen vermogen willen optimaliseren en de onderneming op een gezonde wijze laten doorgroeien. Tijdens een informele meeting met MKB ondernemers uit de regio kijken we vanuit verschillende invalshoeken  naar groeiperikelen en behandelen we vragen als ‘Hoe zorg je ervoor dat naast omzetgroei ook de winstgevendheid meegroeit?’ en ‘Wat is ervoor nodig om een passende financiering te realiseren?’.

De gastheren zijn Michiel van de Watering (Thexton Armstrong Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn) en Tom Baerends van Financieringsgilde Nederveluwe.

Agenda Ondernemerscafé 2 oktober 2019

15:45-16:00      Inloop

16:00-16:15       Introductie

16:15-17:00       Parallel sessie 1

  • Groei financiering
  • Bedrijfsgroei

+/- 10 minuten voor uitloop en wisselen

17:00-17:45       Parallel sessie 2

  • Groei financiering
  • Bedrijfsgroei

17:45-18:00       Plenaire afsluiting

18:00-18:30       Borrel met hapje

Locatie:            Bit-MeetMe

Adres:              Galileïlaan 19, 6716 BP Ede

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor het Ondernemerscafé via onderstaand formulier. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging voor deelname aan het Ondernemerscafé.

Het aantal plaatsen is in verband met de kleinschalige, informele opzet beperkt – dan geldt op = op.

Deelname is kosteloos, alleen voor no-shows wordt € 50 in rekening gebracht.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong helpt vakmensen nog betere ondernemers te worden.

Als mkb-ondernemer komt er best veel op je af. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt. Heb jij ook wel eens de behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld, afgestemd op jouw prioriteiten: verbetering, advies, overdracht en groei.

Over Financieringsgilde

Financieringsgilde regelt elke vorm van MKB financiering.

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn?

Dankzij de onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Het Financieringsgilde regelt de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij een collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

Advies nodig?

Laat uw telefoonnummer achter zodat één van onze financieel adviseurs uw vraag persoonlijk kan beantwoorden.