Financieringsgilde

Gorinchem

Zakelijk financieel adviseur Gorinchem

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Gorinchem en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Eddy Korevaar Zakelijk Financieel Adviseur Gorinchem

Eddy Korevaar

Al ruim twaalf jaar behandel ik als zelfstandig adviseur financieringsvraagstukken van ondernemers. Het is altijd een enorme uitdaging om op die manier ondernemersplannen te beoordelen, waar mogelijk met een kritische noot bij te schaven en vervolgens te realiseren. Vroeger stapte je voor een zakelijke hypotheek automatisch naar je huisbank. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van zakelijke hypotheken. Je hebt daardoor een ruime keuze en kunt de hypotheek kiezen die het beste bij je past. Maar zelf het antwoord vinden op al je vragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers.

En hoe specifieker je investeringsdoel, hoe meer keuze je hebt naast de reguliere geldverstrekkers.  De adviseurs van Financieringsgilde zoeken voor jou de beste oplossing via bijvoorbeeld lease, crowdfunding of specifieke aanbieders in jouw branche. Met veel plezier ben ik daarom aangesloten bij deze vakbroeders om zo veel betere mogelijkheden te bieden naar mijn klanten en tot passende financieringen te komen. Ik neem dan ook graag de uitdaging aan om jouw bedrijfsfinanciering te verzorgen of jouw huidige financiering te beoordelen. Met de laatste ontwikkelingen in de markt kan het wellicht tegen betere voorwaarden.

Word teruggebeld door Eddy

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Gorinchem en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Gorinchem is actief in omgeving

Dordrecht – Gorinchem – Giessenburg – Hardinxveld-Giessendam – Papendrecht – Sleeuwijk – Vuren – Werkendam – Wijngaarden