fbpx

Financieringsgilde

Haaksbergen

Zakelijk financieel adviseur Achterhoek Oost

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij als mkb bedrijf een financiering nodig voor nieuwe machines, een vastgoedproject of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Zit jij in de omgeving van Achterhoek Oost en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Dan werken wij graag met je samen. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn in Achterhoek Oost? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Roderik Diepemaat

Roderik Diepemaat

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en heb jarenlang ervaring opgedaan bij de drie grootbanken op het gebied van zakelijk financieren. Nu help ik ondernemers onafhankelijk verder.

Wat zijn jouw groeiplannen en kansen? Ik neem je graag mee in de mogelijkheden voor je bedrijfsontwikkeling en financieringsbehoeftes. Samen sparren? Ik doe het graag om jouw dromen en ambities waar te maken. Ik ben jouw aanspreekpunt en neem jouw aanvraag volledig uit handen. In het brede landschap van financiers, met continue veranderende regelgeving, zorg ik voor de beste deal voor jou. Persoonlijk, dichtbij en ik stap graag in de auto naar jouw bedrijf. 

Mijn financiële ervaring heb ik opgedaan in Twente, de Achterhoek en de regio Arnhem-Nijmegen. Nu ligt mijn focus op Achterhoek-Oost. Ik werk vanuit huis in Haaksbergen of op kantoor in Lichtenvoorde. Je mag mij altijd bellen want ondernemen stopt niet om 17.00 uur.

Laat mij je ontzorgen bij jouw financiering. En als dat eenmaal geregeld is, dan blijf ik je daarna graag adviseren zodat jij je kunt focussen op het ondernemen.

D’ran!

Word teruggebeld door Roderik

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Achterhoek Oost en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Achterhoek Oost is actief in omgeving

Aalten – Eibergen – Groenlo – Lichtenvoorde – Neede – Varsseveld – Winterswijk