Financieringsgilde

Financieringsspecialist

Ben jij een echte netwerker maar kun jij ook de ‘diepte’ in voor het maken van financiële en bedrijfskundige analyses? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Financieringsgilde

Financieringsgilde Heerenveen maakt als franchisenemer deel uit van een landelijk netwerk van zelfstandig adviseurs. Financieringsgilde is landelijk actief, werkt samen met ruim 50 zakelijke geldverstrekkers en is mede initiatiefnemer van een keurmerk voor de branche van zakelijk financieringsadvies.

Wat ga je doen?

Het uitwerken van financiële en bedrijfskundige analyses gecombineerd met het bouwen aan relaties, dat is waar deze functie uit bestaat. Je hoeft dit niet alleen te doen! Samen met je collega, die franchisenemer is van Heerenveen, focus je op het uitbreiden van je netwerk maar verlies je hierbij niet de bestaande klanten uit het oog.

Je onderhoudt als echte netwerker contact met pleitbezorgers als accountants, administratiekantoren, hypotheek- en assurantietussenpersonen en bedrijfsmakelaars. Naast eigen acquisitie pak jij leads op binnen jouw werkgebied die via de landelijke organisatie en marketingcampagnes bij ons binnenkomen.

Wij bieden jou

Wij vragen van jou

  • HBO werk- en denkniveau
  • De voorkeur gaat uit naar 32 uur, 36 uur is ook bespreekbaar
  • Je bent in staat om de financiële analyses voor iedereen begrijpelijk te maken
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de financieringsbranche
  • Bij voorkeur ervaring met MKB en/of de agrarische sector
  • Woonachtig in de omgeving van Sneek, Harlingen, Lemmer is een pré

Enthousiast?

Ben jij gemotiveerd om Financieringsgilde Heerenveen verder op de kaart te zetten? Neem dan vandaag nog contact met één van ons op.

Waarom open jij een Financieringsgilde kantoor?

Sterke marktpositie

Profiteer van onze beproefde hulpmiddelen en van de voordelen van landelijke inkoop. Onze klanten bevelen ons niet zomaar altijd aan!

Zelfstandig èn team

Je bent eigenaar van je eigen kantoor met de vrijheid die je wenst. En tegelijk onderdeel van een team, leuk en leerzaam!

Ondersteuning tegen lage prijs

Zeg eens eerlijk: jij wilt gewoon je werk doen zonder bijkomende taken? Uitbesteden kan bij ons en kost je nauwelijks meer dan zelf doen!

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

Edwin Struik, Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Loek van Sluisveld, Financieringsgilde Waalwijk

Veelgestelde vragen

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot adviestrajecten en hoge klantwaardering.

 

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

 

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

 

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.