fbpx

Financieringsgilde en Huisman & Partners

Als uw accountant bieden wij bij Huisman & Partners u alle diensten die nodig zijn voor uw bedrijf.

Het verkrijgen van een zakelijke financiering is voor veel van onze klanten een belangrijk moment.
Banken adviseren echter niet meer bij een aanvraag. Ook zien we een sterkte toename van nieuwe en interessante aanbieders van financiering naast de traditionele banken.

Voor ons zijn dit belangrijke redenen om met hulp van een specialistische adviseur u hierbij te gaan helpen. Dankzij onze samenwerking met Financieringsgilde heeft u via uw vaste adviseur van Huisman & Partners toegang tot alle mogelijke bedrijfsfinancieringen.

Hans van Schaik
Huisman & Partners

Over Financieringsgilde

Financieringsgilde is in 2016 opgericht en met ons team van adviseurs regelen we elke MKB financiering.

We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven namelijk niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing. En er zijn veel nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!

Onze ervaren financieel adviseurs zijn in heel Nederland actief, waardoor u altijd beschikt over een adviseur in de buurt. De financieel adviseurs van Financieringsgilde zijn volledig op de hoogte van de mogelijke financieringsvormen zodat ze in elke situatie passend advies kunnen geven.

Onafhankelijk kiezen tussen alle geldverstrekkers

We werken samen met de beste geldverstrekkers die voor u beschikbaar zijn. U kunt dus voor alle investeringen bij ons terecht. Of u geld leent bij uw huisbank of een van de nieuwe aanbieders in de markt, wij regelen elke MKB financiering.

Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat u het beste product krijgt. Daarom zijn wij open over vergoedingen en kortingen die geldverstrekkers geven en rekenen we deze ook door in uw voordeel.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met mij voor een vrijblijvende kennismaking!

Bart Zwinkels

Financieringsgilde Woerden

De grote voordelen

 • Eén persoonlijke adviseur voor alle geldverstrekkers
 • Advies bij voorbereiding en investeringsbeslissing
 • U kunt ondernemen terwijl wij de financiering regelen
 • Korting en betere voorwaarden bij bijna alle geldverstrekkers
 • Gewoon te regelen via uw eigen accountant

Vrijblijvend kennismaken?

Overweegt u een investering in uw bedrijf of wilt u weten of uw huidige financieringen tegen betere voorwaarden kan? Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan en weet zo precies wat uw mogelijkheden zijn.

   Financiering

   U ontvangt advies over de beste financiële oplossingen en de aanbieders die het beste bij uw situatie passen.

   Op basis van de financiële cijfers uit de voorbereiding stellen we een kredietrapportage op waarmee de financiering kan worden aangevraagd bij diverse aanbieders. We voegen hier ons advies aan toe als onderbouwing van de aanvraag.

   Advies nodig?

   Laat uw telefoonnummer achter zodat één van onze financieel adviseurs uw vraag persoonlijk kan beantwoorden.