fbpx

Zakelijke hypotheek rentetarieven vergelijken

doet u natuurlijk met onafhankelijk advies en een persoonlijk adviseur

Laatste update: 27 februari 2020

Binnen 4 minuten weet u alles over het MKB event van 11 maart 2020

MKB Financiering Event

Woensdag 11 maart 2020
Kanaal30, Utrecht

Afgelopen jaren zijn er enorm veel nieuwe zakelijke financieringsvormen op de markt gekomen. Het is dan ook al lang niet meer vanzelfsprekend dat een bank de juiste oplossing heeft voor uw financieringsvraag. Het aanbod is groot en soms zijn de producten nog zo nieuw dat er weinig reviews over te vinden zijn. Hoe weet u dan welk product het beste aansluit op uw financieringsvraag?

Alle reden voor Financieringsgilde om samen met diverse partijen het MKB Financieren event te organiseren! Tijdens het MKB Financiering Event informeren ONL voor ondernemers, Stichting MKB Financiering, Spotcap, Qredits, Voldaan en Financieringsgilde samen met andere financieringspartijen jou als ondernemer over de mogelijkheden van ‘alternatieve financiering’. Wat past bij jouw bedrijf? En waar moet je op letten zodat je ver weg blijft woekerrentes en kleine lettertjes?

Kanaal30 in Utrecht is op woensdag 11 maart 2020 de creatieve broedplaats waar ondernemers en interessante sprekers elkaar ontmoeten. Naast de infomarkt, kun je terecht voor kennissessies en interactieve workshops over financiering.

Het MKB Financiering Event is er voor ondernemend Nederland. Ben je ondernemer én heb je start-, werk- of groeikapitaal nodig? Meld je dan nu aan!

Workshops

Na het plenaire gedeelte heb je de keuze om de informatie markt te bezoeken of 1 van de vier workshops te volgen. Er zijn twee rondes, dus in totaal kun je aan 2 workshops deel nemen.

 • Ronde 1. 15:15-15:40 uur
 • Ronde 2. 15:45-16:15 uur

Workshop A: Alles over Groeifinanciering

Jouw bedrijf groeit, maar hoe zorg je voor voldoende financiering om te kunnen investeren en te blijven groeien? Hoe zorg je dat je voldoende liquiditeit houdt om je groei bij te benen? Kunnen bestaande bezittingen jou hierbij helpen of loop je juist vast op je zekerheden?

De onafhankelijke adviseurs van het Financieringsgilde kennen alle vormen en mogelijkheden van financiering en informeren je graag over alle geldverstrekkers voor het MKB anno 2020!

Gratis financiering check voor bezoekers van onze workshop

Vraag eenvoudig deze check aan

onafhankelijk inzicht in uw mogelijkheden

indicatie van gemiddelde rentetarieven

altijd persoonlijk advies

Praktische informatie

Datum: Woensdag 11 maart 2020
Tijd: 13:00 – 17:15 uur
Locatie: Kanaal30, Kanaalweg 30 te Utrecht. https://kanaal30.com/

OV

Kanaal30 is goed bereikbaar met openbaar vervoer (advies!) en per auto.
Vanaf Utrecht Centraal neem je de OV-fiets of bus 1, 63, 65, 77 of 8. De bushaltes zijn op max 10 minuten loopafstand, bijvoorbeeld halte Balijebrug, Socrateslaan en Europaplein Noord.

Parkeren

Tevens zijn er bij Kanaal30 een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen aanwezig en kun je parkeren in de omliggende woonwijken.

Programma

 • 13:00 uur Ontvangst, infomarkt.
 • 13:30-14:45 uur Plenair:
  Ronald Kleverlaan (Stichting MKB Financiering) over het ‘nieuwe’ financieringslandschap.
  Hans Biesheuvel (ONL) in gesprek met ondernemers.
  Paneldiscussie met alternatieve financiers Spotcap, Voldaan en Qredits.
 • 14:45-15:15 uur Pauze, infomarkt.
 • 15:15-15:40 uur Workshopronde 1, keuze uit 4 workshops.
 • 15:45-16:15 uur Workshopronde 2, keuze uit 4 workshops.
 • 16:15-17:15 uur Netwerkborrel, infomarkt.

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Met een van onze adviseurs bij u in de buurt

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Door het formulier te versturen geeft u toestemming om uw gegevens beveiligd te bewaren en gaat u akkoord met ons privacy statement.