fbpx

Over ons: Financieringsgilde

Financieringsgilde is in 2016 opgericht en met ons team van adviseurs regelen we elke MKB financiering.

We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven namelijk niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing. En er zijn veel nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!

Team van adviseurs

We bestaan uit een team van ervaren financieel adviseurs en zijn in heel Nederland actief, waardoor u altijd beschikt over een adviseur in de buurt. De financieel adviseurs van Financieringsgilde hebben aantoonbare ervaring en zijn volledig op de hoogte van de mogelijke financieringsvormen zodat ze in elke situatie passend advies kunnen geven.

Onafhankelijk kiezen tussen alle geldverstrekkers

We werken samen met de beste geldverstrekkers die voor u beschikbaar zijn. U kunt dus voor alle investeringen bij ons terecht. Of u geld leent bij uw huisbank of een van de nieuwe aanbieders in de markt, wij regelen elke MKB financiering.

Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat u het beste product krijgt. Daarom zijn wij open over vergoedingen en kortingen die geldverstrekkers geven en rekenen we deze ook door in uw voordeel.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met een van de adviseurs voor een vrijblijvende kennismaking!

André Hendriksen

Eigenaar en oprichter Financieringsgilde

De grote voordelen

 • Eén persoonlijke adviseur voor alle geldverstrekkers
 • Advies bij voorbereiding en investeringsbeslissing
 • U kunt ondernemen terwijl wij de financiering regelen
 • Korting en betere voorwaarden bij bijna alle geldverstrekkers
 • Uw persoonlijke adviseur ook na verkrijgen van financiering

De adviseurs van Financieringsgilde

   Financiering

   U ontvangt advies over de beste financiële oplossingen en de aanbieders die het beste bij uw situatie passen.

   Op basis van de financiële cijfers uit de voorbereiding stellen we een kredietrapportage op waarmee de financiering kan worden aangevraagd bij diverse aanbieders. We voegen hier ons advies aan toe als onderbouwing van de aanvraag.