Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde is onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Kies met jouw persoonlijk adviseur uit een uitgebreid aanbod van geldverstrekkers en profiteer van ruime inkoopvoordelen.

Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat jij het beste product krijgt. Daarom zijn wij open over vergoedingen en kortingen die geldverstrekkers geven en rekenen we deze ook door in jouw voordeel.

André Hendriksen - Directeur Financieringsgilde

Tot een aantal jaren geleden regelde je een zakelijke financiering meestal bij je eigen bank. Ik zag dat door de digitalisering bij banken er geen advies meer bij gegeven werd. En hoe door de komst van diverse nieuwe aanbieders de keuze enorm toenam. Hoe maak je dan als ondernemer de juiste beslissing?

Als ondernemer weet ik: ondernemen is risico's nemen. Maar op het gebied van financiering is het fijn om zeker te zijn van de juiste keuze. Daar helpen mijn collega's en ik bij.

Onze garanties

100% Onafhankelijk

Onafhankelijke vergelijking van alternatieve aanbieders en van je huisbank

Beste voorwaarden

De beste voorwaarden door onze landelijke afspraken met geldverstrekkers.

Lokaal

Altijd een persoonlijk adviseur in jouw regio.

Adviseurs door heel Nederland
0 +
MKB'ers geholpen bij financiering
0 +
Financieringsoplossingen
0 +

Onafhankelijk kiezen tussen alle geldverstrekkers

We hebben een groot aanbod van geldverstrekkers, waardoor je voor alle investeringen bij ons terecht kunt. Of je nu geld leent bij je huisbank of bij één van de alternatieve aanbieders in de markt, wij regelen elke MKB financiering.

Zelfs voor ons is het bijblijven in het aanbod van financiering hard werken. Al is het dagelijkse kost. Daarom geloof ik dat het regelen van je financiering één van die dingen is die je als ondernemer niet helemaal zelf moet willen doen.

bastiaan breugem financieringsgilde woerden