Financieringsgilde

Zakelijk financieel adviseur Amsterdam

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Amsterdam en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag bij:

SMF_Erkend_Financieringsadvies_MKB_Keurmerk

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen het mkb bij Rabobank en ABN AMRO ben ik goed bekend in de financiële wereld. Deze wereld is de laatste jaren enorm veranderd waardoor ondernemers veel te kiezen hebben, mits zij de juiste ingang hebben. Als onafhankelijk adviseur wil ik je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Met Financieringsgilde Amsterdam heb je direct toegang tot 50 verschillende geldverstrekkers.

Mensen typeren mij als betrokken, sociaal en deskundig. Ik krijg enorm veel energie om ondernemers te helpen bij hun financiële vraagstukken en daarmee het realiseren van hun doelen. Mijn grote netwerk in Amsterdam zet ik graag voor jou in. Samen gaan we voor de beste deal, waarna jij de volgende stap kunt maken met jouw onderneming. Ik begeleid het hele financieringstraject zodat jij kunt blijven ondernemen.

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vind ik zelf erg belangrijk. Daarom kun je mij ook buiten kantooruren bereiken. Ik kom graag vrijblijvend kennismaken op jouw bedrijf. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom op mijn kantoor, Pedro de Medinalaan 81 in Amsterdam. Neem gerust telefonisch contact op via 06 – 319 60 158 of stuur een e-mail naar bvanoverloop@financieringsgilde.nl.    

Jij kunt gewoon ondernemen

Wij regelen de rest

Of je nu wil groeien, de coronacrisis door wil komen of een nieuw pand op het oog hebt. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken. Door >100 financiële producten te vergelijken, inclusief die van je eigen bank. Maar ook door jouw aanvraag grondig te onderbouwen. Waar mogelijk in samenwerking met jouw eigen accountant. Zo kun jij je blijven focussen op jouw onderneming. 

Word teruggebeld door Bob

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Amsterdam is actief in omgeving

Amsterdam 

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.