fbpx
Financieringsgilde Den Haag

Den Haag

Zakelijk financieel adviseur Den Haag

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een financiering nodig voor nieuwe machines, een bedrijfspand of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Zoek je in de omgeving van Den Haag naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag bij:

Al 23 jaar werk ik in de financiële dienstverlening waarvan nu bijna 7 jaar als zelfstandige. Als financieel adviseur én ondernemer weet ik wat er bij een financiering komt kijken. Het gaat daarbij niet alleen om de cijfers maar vooral ook om het verhaal.

Ieder verhaal is anders en iedere financieringsaanvraag verloopt weer anders en niet altijd zoals verwacht. Als onafhankelijk adviseur bedrijfsfinanciering kan ik echt van meerwaarde zijn voor jou als klant.

Graag help ik je in de regio Haaglanden om je zakelijke plannen te verwezenlijken. Neem gerust contact met me op om onder het genot van een goede kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

Met de kennis en het netwerk van de adviseurs van Financieringsgilde kun je rekenen op een goed en onafhankelijk advies voor de meest geschikte financiering voor jouw bedrijf.

Word teruggebeld door Maurice of Edwin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Den Haag en heb je financiële vragen? Als onafhankelijk adviseur helpen wij je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Den Haag is actief in omgeving

Den Haag – Leidschendam-Voorburg – Rijswijk 

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.