fbpx
Financieringsgilde

Franchisenemer / Adviseur Bedrijfsfinanciering Sneek

Adviseur Bedrijfsfinanciering Sneek

Bied jij klanten de meest passende oplossing met jouw onafhankelijke financieringsadvies?
Heb jij ervaring met financiële en bedrijfskundige analyses?

Wil jij als mede-eigenaar deel uitmaken van een nieuw en vooruitstrevend MKB-advieskantoor in Sneek?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Adviseur Bedrijfsfinanciering Sneek

Financieringsgilde Friesland

Financieringsgilde Friesland maakt als franchisenemer deel uit van een landelijk netwerk van zelfstandig adviseurs. Financieringsgilde is landelijk actief, werkt samen met ruim 50 zakelijke geldverstrekkers en is mede initiatiefnemer van een keurmerk voor de branche van zakelijk financieringsadvies.

Wegens een groeiende stroom aan opdrachten in dit werkgebied zijn wij op zoek naar een nieuwe franchisenemer om de vestiging Sneek als apart kantoor te starten naast ons kantoor in Heerenveen. Met jouw bestaande commerciële netwerk en ons bestaande netwerk maak je de vestiging tot een succes.

Christiaan Moes - Heerenveen
Andre Hendriksen Financieringsgilde
André Hendriksen - Directeur

Wij bieden jou

Wij vragen van jou

Als ervaren Adviseur Bedrijfsfinanciering krijg jij het werkgebied Sneek en omgeving in je portefeuille. Jij onderhoudt als echte netwerker en verbinder contact met pleitbezorgers als accountants, administratiekantoren, hypotheek- en assurantietussenpersonen en bedrijfsmakelaars. Naast eigen acquisitie pak jij leads op binnen jouw werkgebied die via de landelijke organisatie en marketingcampagnes bij ons binnenkomen.

Tegelijkertijd moet je ook ‘de diepte’ in kunnen door het maken van financiële en bedrijfskundige analyses en het zoeken naar de best passende financiering voor de klant. Jouw visie moet passen bij de onze: bouwen aan lange termijn klantrelaties.

Momenteel ben ik nog op zoek naar franchisenemers voor de volgende regio's:

Ik zoek ervaren adviseurs die met mij een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Adviseur Bedrijfsfinanciering Sneek

Enthousiast?

Ben jij gemotiveerd om Financieringsgilde Sneek verder op de kaart te zetten? Neem dan vandaag nog contact met één van ons op.

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

Edwin Struik, Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Loek van Sluisveld, Financieringsgilde Den Bosch

Veelgestelde vragen

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot adviestrajecten en hoge klantwaardering.

 

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

 

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

 

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.