fbpx
Financieringsgilde

Commercieel medewerker binnendienst

Kan jij snel schakelen tussen diverse financiële vraagstukken? Ben jij daarnaast gemotiveerd om zelfstandig te werken maar ook om mij als adviseur te ondersteunen in mijn werkzaamheden? 

Lees dan snel verder!

Over

Financieringsgilde Ede- Veenendaal

Financieringsgilde Ede -Veenendaal maakt als franchisenemer deel uit van een landelijk netwerk van zelfstandig adviseurs. Financieringsgilde is landelijk actief, werkt samen met ruim 50 zakelijke geldverstrekkers en is mede-initiatiefnemer van het keurmerk voor de branche van zakelijk financieringsadvies.

Wegens een groeiende stroom aan opdrachten in dit werkgebied ben ik op zoek naar een nieuwe collega om samen de vestiging Ede-Veenendaal uit te bouwen. Met jouw bestaande commerciële inspanningen maken we samen de vestiging tot een succes.

Tom Baerends Financieringsgilde Veenendaal

Wat heb ik jou te bieden

Ik vraag van jou

Als commercieel medewerker binnendienst bestaat jouw dag uit veel verschillende aspecten. Met jouw commerciële inzicht, luisterend oor en communicatieve vaardigheden ben jij de perfecte persoon voor het (eerste) telefonische klantcontact. Je beantwoord vragen van ondernemers en bent het aanspreekpunt voor geldverstrekkende partijen.
Naast deze werkzaamheden werk je financieringsaanvragen uit, houd je het CRM-pakket bij en zorg je voor een correcte afhandeling van de administratie.

Jij bent iemand die goed kan schakelen tussen diverse vraagstukken en hebt een helder beeld van de stappen die gezet moeten worden na een klantgesprek. Jij draagt van nature bij aan de visie: bouwen aan lange termijnrelaties.

Wanneer ik samen met jou werk, merk ik dat je een proactieve houding hebt, niet bang bent om initiatief te nemen en bovenal plezier hebt in je baan!

Jij kunt gewoon ondernemen

Wij regelen de rest

Of je nu wil groeien, de coronacrisis door wil komen of een nieuw pand op het oog hebt. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken. Door >100 financiële producten te vergelijken, inclusief die van je eigen bank. Maar ook door jouw aanvraag grondig te onderbouwen. Waar mogelijk in samenwerking met jouw eigen accountant. Zo kun jij je blijven focussen op jouw onderneming. 

Enthousiast?

Zie jij jezelf deze plek invullen en ben je gemotiveerd om zelfstandig te werken maar ook om mij te ondersteunen in mijn werkzaamheden?  

Neem dan gauw contact met mij op. Mail jouw CV en motivatiebrief naar tbaerends@financieringsgilde.nl en wellicht spreken we elkaar snel!

Waarom open jij een Financieringsgilde kantoor?

Sterke marktpositie

Profiteer van onze beproefde hulpmiddelen en van de voordelen van landelijke inkoop. Onze klanten bevelen ons niet zomaar altijd aan!

Zelfstandig èn team

Je bent eigenaar van je eigen kantoor met de vrijheid die je wenst. En tegelijk onderdeel van een team, leuk en leerzaam!

Ondersteuning tegen lage prijs

Zeg eens eerlijk: jij wilt gewoon je werk doen zonder bijkomende taken? Uitbesteden kan bij ons en kost je nauwelijks meer dan zelf doen!

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

Edwin Struik, Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Loek van Sluisveld, Financieringsgilde Den Bosch

Veelgestelde vragen

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot adviestrajecten en hoge klantwaardering.

 

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

 

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

 

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.