fbpx
Financieringsgilde

Woerden

Zakelijk financieel adviseur Woerden

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de omgeving van Woerden naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Wij helpen je graag bij:

Naast mijn werk bij Huisman & Partners adviseer en begeleid ik ondernemers bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering.

De financiële situatie en het persoonlijke verhaal van elke ondernemer is anders. De uitdaging voor mij is om de financiële situatie en het persoonlijke verhaal met bijbehorende doelstellingen om te zetten in een haalbaar en goed onderbouwd financieringsplan.

Word teruggebeld door Romy

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Woerden en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Woerden is actief in omgeving

Woerden – Lopik – Oudewater

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.