fbpx

Vacature: Adviseur MKB Financieren

Als adviseur MKB financieringen regel je elke vorm van bedrijfsfinanciering voor MKB ondernemers. Je gaat aan de slag bij Financieringsgilde Groot Rijnmond en benadert potentiële klanten in het werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot verkochte adviestrajecten en hoge klantwaardering.

Standplaats

Zoetermeer / thuiswerken

Dienstverband

32 tot 36 uur

Opleidingsniveau

HBO of WO

Adviseur MKB financiering worden?

Ben je commercieel en toe aan een vervolgfunctie in je carrière?

Heb je kennis van zakelijk financieringen voor de MKB markt en vind je het leuk om klanten te gaan adviseren in Zoetermeer en omgeving?

Waarom deze vacature?

Financieringsgilde is in drie jaar uitgegroeid naar een landelijke adviesorganisatie met 17 kantoren. Wij geloven sterk in klantrelaties en onderscheiden ons op advies.

Een werkgebied met veel bedrijven is natuurlijk Groot Rijnmond, zeg maar Rotterdam en omliggende plaatsen zoals Gorinchem, Ridderkerk, Gouda en Cappelle a/d IJssel.  Op dit moment bedienen wij de regio Groot Rijnmond vanuit ons kantoor in Zoetermeer. Gezien het potentieel in deze markt en de groei die de vestiging nu doormaakt, zijn we op zoek naar meer adviseurs op deze vestiging. Samen kunnen we de klanten nog beter bedienen en ons marktaandeel laten groeien.

Bastiaan Breugem

Eigenaar Financieringsgilde Zoetermeer

Financieringsgilde

De belangrijkste punten

Wij zoeken

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Drie jaar werkervaring als Relatiemanager Bedrijven of Accountmanager MKB bij een financiële instelling is nodig om over voldoende kennis en ervaring te beschikken. Daarnaast is je ervaring met klantgesprekken voor ons belangrijk.

Wij bieden

Je krijgt vanzelfsprekend een contract met prima voorwaarden. Jouw salaris staat gedeeltelijk vast en kan oplopen door aanvullende prestatiebeloning. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 2.500,- en € 3.750,- bruto per maand. Wij geven je veel vrijheid en zelfstandigheid door de mogelijkheid van thuiswerken aan te bieden. Ook ben je veel onderweg en met klanten in gesprek. Wij vinden productiviteit belangrijker dan uren.

We begeleiden je vanaf het begin om je zo te helpen jezelf verder te ontwikkelen. We zullen jouw sterke punten verder verdiepen en je spiegelen op zaken die beter kunnen.

Meer in detail

Jouw profiel

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot verkochte adviestrajecten en hoge klantwaardering.

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele sales traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Waar kom ik te werken?

Je bent onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de vestiging Groot Rijnmond. Je trekt hierbij veel op samen met de eigenaar Bastiaan Breugem. Tevens beschik je als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie over goede ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en financierders.

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Onze cultuur

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.

Onze kantoren

Ons kantoor? Meestal bij onze klant op kantoor. Of een representatieve locatie in de buurt.

En verder? Vanaf onze eigen kantoor in Zoetermeer gecombineerd met bijvoorbeeld thuiswerken.

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of

  • Dit formulier verzamelt uw gegevens om contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en deze worden beveiligd bewaard. Lees meer over hoe wij met uw gegevens omgaan in ons privacy statement.