Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Financieringsgilde Twente

Almelo

Zakelijk financieel adviseur Almelo

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij als mkb bedrijf een financiering nodig voor nieuwe machines, een vastgoedproject of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Zit jij in de omgeving van Almelo en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Dan werken wij graag met je samen. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn in Almelo? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Hanneke Oude Elberink - Financieringsgilde Twente

Hanneke Oude Elberink

Na mijn jarenlange bankervaring heb ik in 2015 de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan op het gebied van mkb-advies en het geven van financiële trainingen. Ik heb hart voor de ondernemer en zijn onderneming, ben een verbinder en heb de nodige ervaring met financiële vraagstukken.

Kortom, mijn kracht ligt in het achterhalen van het verhaal achter de cijfers van jouw bedrijf. Door mij in te leven in jouw specifieke situatie probeer ik je een passend advies te geven. Mijn Twentse roots, mijn netwerk en mijn analytisch vermogen helpen hier enorm bij. 

Nu ik me bij Financieringsgilde Twente heb aangesloten, kan ik me nog beter richten op waar ik echt blij van word: zoeken naar een passende financiering voor jou als ondernemer!

Dus wil je een goed financieringsadvies? Ik denk graag met je mee. Je kunt mij vinden in het pand Dreesz, hartje centrum, Brugstraat 9-13 in Almelo. Nieuwsgierig geworden? Kennismaken is vrijblijvend, de koffie staat altijd voor je klaar.

Samen met Bart Zwerink (Enschede) en Patrick Roesink (Hengelo) regelen wij met Financieringsgilde Twente iedere mkb-bedrijfsfinanciering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

[reviews api_location="1075864" api_token="7187c540-85c1-4dcc-bb30-2902be4bda48" overkoepelend="nee" limit="6" type="detailed" min_rating="5" max_length="90000"]

Word teruggebeld door Hanneke

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Almelo en heb je financiële vragen? Wij helpen je verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm.

We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Almelo is actief in omgeving

Almelo – Enter – Holten – Nijverdal – Ootmarsum – Rijssen – Tubbergen – Vriezenveen – Vroomshoop – Wierden