fbpx

Bedrijfsovername financieren

Wil je een bedrijf overnemen? Een mooie kans om als ondernemer aan de slag te gaan, groei van je bedrijf te realiseren of je marktpositie te vergroten.

Een bedrijf overnemen

Bedrijf overnemen of zelf starten?

De meeste ondernemers  willen het liefst een eigen bedrijf starten. Maar soms is het slim om een bestaand bedrijf over te nemen.  Laat je daarom goed adviseren wat in jouw situatie de beste oplossing is. Wij helpen je daar graag bij.

Voordelen:

Financiering bedrijfsovername

Waar moet ik aan denken?

Een bedrijf overnemen is een hele stap. Dat vraagt om een goede voorbereiding. Ga voor jezelf daarom na welk bedrijf in welke branche bij jou past en in aanmerking komt voor overname. Maak vervolgens duidelijke afspraken over de rolverdeling zodat je weet wanneer jij daadwerkelijk eigenaar wordt. Neem je tijd en denk goed na over iedere stap die je neemt in het overnameproces. En tenslotte is het raadzaam de onderhandelingen en formele controles voor de aankoop uit te besteden aan een onafhankelijk adviseur die ervaring heeft met bedrijfsovernames.

Bedrijfsovername financieren

Hoe vergroot ik de kans op een succesvolle financieringsaanvraag?

De kans op succes met jouw financieringsaanvraag voor een bedrijfsovername is groter met een onafhankelijke adviseur. Een goede onderbouwing van je plannen is namelijk cruciaal voor het krijgen van een financiering.  Via onze adviseur krijg je toegang tot alle vormen van financiering. Je kunt eenvoudig verschillende financieringsvormen combineren om meer mogelijk te maken voor lagere kosten. Dankzij onze collectieve inkoop krijg je bovendien korting op je aanvraag. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw specifieke situatie.

loek van sluisveld Zakelijk financieel adviseur Den Bosch
Loek van Sluisveld, Vestiging Den Bosch

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

325 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

Previous
Next

Deze klant hielpen wij eerder bij een overnamefinanciering

edwin struik financieringsgilde cbbs

Overnamefinanciering CBBS

Edwin Struik is mkb-adviseur in de regio Haaglanden en hielp onlangs Ton van den Berge, directeur van CBBS in Rijswijk, aan een overnamefinanciering. De heer Van den Berge vertelt hoe dat is gegaan.