Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Businesspark Kolksluis

Ben jij als ondernemer op zoek naar een bedrijfspand op een bruisend bedrijvenpark in de nabije omgeving van Den Helder, Alkmaar en Hoorn? Wellicht is een pand in het Businesspark Kolksluis dat op 2 minuten rijafstand van de N9 ligt iets voor jou.

Financieringsgilde Noord-Holland helpt je graag verder. 

Businesspark Kolksluis

Hoeveel kan ik financieren voor één van deze bedrijfsunits?

De hoogte van je mogelijke financiering hangt als eerste af van je gebruik. Wanneer je de unit zelf gebruikt is een financiering tot 90% van de waarde goed mogelijk. Wanneer je de unit verhuurd vragen geldverstrekkers meer eigen inbreng van gemiddeld 25 tot 40%.

Daarnaast is het natuurlijk van belang dat jouw bedrijf de rente en aflossing kan betalen uit de winst en beschikbare kasstroom. In ons advies vergelijken we daarom aanbieders ook onderling op de gevraagde aflossing om zo je maandlasten te verlagen. En kijken we naar het eventuele verschil met de huidige huisvestingskosten.

Welke geldverstrekkers financieren bedrijfsunits op businesspark Kolksluis?

Voor de financiering van jouw bedrijfsunit op businesspark Kolksluis heb je de keuze uit een grote vijver van geldverstrekkers. Je kunt jouw zakelijke financiering onderbrengen bij een van de grootbanken zoals jouw huisbank of bij alternatieve geldverstrekkers, zoals crowdfunding.

De keuze hieruit hangt af van jouw wensen zoals gebruik van de unit, de inbreng van eigen geld, jouw winstgevendheid of de branche waarin je bedrijfsmatig actief bent. 

Onze adviseurs kijken naar jouw totale onderneming en naar de ontwikkeling die jouw bedrijf doormaakt. Op basis daarvan laten we je zien wat voor jou de meest gunstige aanbieders zijn. 

Businesspark Kolksluis

Contactpersonen Financieringsgilde

Mark van vugt

Mark van Vugt

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Vanaf 1847 bestaat onze familie al generatie op generatie uit ondernemers. Mijn ouders hebben allebei ook een eigen bedrijf dus ik kreeg het met de paplepel ingegoten. Daar komt ook mijn passie voor ondernemen vandaan.

Na ruim 11 jaar bij een grootbank te hebben gewerkt, merkte ik dat ik daar steeds minder tijd kreeg voor de ondernemer terwijl een investering juist tijd vraagt. Advies geven, sparren en vervolgens schaven aan de plannen om tot het perfecte plaatje te komen. Daar help ik je graag mee om samen jouw onderneming te laten groeien.

Wil je vrijblijvend een keer kennismaken? Je bent van harte welkom op mijn kantoor aan de Tappersweg 14-019 in Haarlem. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar!

René Beerepoot

René Beerepoot

Ondernemers helpen hun investeringsplannen te realiseren; dat is waar ik energie van krijg. Elke ondernemer is uniek en het is een uitdaging om zijn of haar plan goed in beeld te brengen en hier een passende financiering voor te vinden. Met een jarenlange bancaire ervaring weet ik hoe banken naar bedrijfsrisico’s kijken en heb ik al vele mooie bedrijven geholpen met hun groei. Ik ga geen uitdaging uit de weg als het gaat om bedrijfsovernames, investeringen in bedrijfsmiddelen of behoefte aan werkkapitaal. Maar ook voor duurzame investeringen en aankoop van beleggingspanden ga ik graag voor jou aan de slag. Mijn drijfveer is: denken in kansen.

Bij Financieringsgilde heb ik de mogelijkheid om me hier volledig op te concentreren. De regio Kop van Noord-Holland kent vele mooie en innovatieve bedrijven. Ondernemers hebben behoefte aan persoonlijk advies, op de plaats en wanneer het ze past. Ik ben voor hen een betrokken en deskundige sparringpartner. Ik begeleid het volledige traject van begin tot het eind en ontzorg jou zodat jij door kunt gaan met waar jij energie van krijgt: ondernemen. Door contacten met alle relevante geldverstrekkers kan ik verschillende invullingen bieden en voor jou de beste aanbieding uit de markt halen.

Wil je sparren over de mogelijkheden voor je onderneming? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Persoonlijk advies

Op zoek naar een bedrijfspand? Financieringsgilde geeft je onafhankelijk advies over jouw financieringsmogelijkheden.

Dat betekent dat je financieringen van vrijwel elke aanbieder kunt vergelijken. Zo zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is, maar ook dat je niet te veel betaalt.

Natuurlijk doen we dat in een persoonlijk advies bij jou in de buurt.
Mark van Vugt en René Beerepoot helpen je graag verder.

Financieel adviseur

Businesspark Kolksluis

Bedrijfshal, unit of kantoor kopen?

Bedrijventerrein Kolksluis zal uitbreiden met zo’n 2,5 hectare. Meer dan 66 bedrijfsruimtes, variërend van 52 to 468 vierkante meter vormen samen het Businesspark Kolksluis.

Het aanzien van het bedrijvenpark is robuust en origineel te noemen: de units van het zogeheten voorblok behoren met 440 vierkante meter en een nokhoogte van 10 meter tot de grootste in het aanbod. Het maakt ze niet alleen bij uitstek geschikt voor bedrijven met een vraag naar grote opslagcapaciteit, maar ook voor bedrijven in de logistieke sector. Deze units liggen namelijk direct aan de ontsluitingsweg. Daarnaast worden er 26 units van 52 vierkante meter, welk gebouw een nokhoogte heeft van 6 meter. Het derde gebouw omvat 32 units van 72 vierkante meter en twee hoekpanden van maar liefst 468 vierkante meter (inclusief houten verdiepingsvloer van 220 m2 met een variabele vloerbelasting van 300 kg/m2). Kortom, een gevarieerd aanbod zodat aan een brede vraag kan worden voldaan van zowel ondernemers als particulieren uit ’t Zand en omstreken.

www.businessparkkolksluis.nl

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

5/5

In een woord uitstekend een dikke 10 super geholpen

Beter is er niet.

Ecs B.V.

Kies uit meer dan 50 geldverstrekkers

Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Logisch. 

SNS
Voldaan
Rabobank-2
ING
ABN Amro
BeeQuip
ABC Finance
Fundr
Hilterman lease
Qredits
Alfa
Boozt24
Novicap
SVEA
Ebury
Floryn
New10
Briqwise
Collin Crowdfund
Coral Capital
DCMF
Domivest
Finker
GeldVoorElkaar
Mogelijk
NIBC
UnitedGrowth
RNHB
Debitroom
CapitalBox
Casarion
De nederlandse
Factris
SolidBriq
Tryg Garanti
Voordegroei
Youlend
Waardevoorjegeld
smeGo
ABN Amro Lease
Bibby Financial Services
AltFin
Build
DuurzaamInvesteren.nl
Findio
Grenke
Invesdor
Lease.auto
Nestr
Riverbank
TriodosBank
Vitru
Yesqar
ZoofaLease

Businesspark Kolksluis

Over het project

Het bedrijvenpark wordt toekomstgericht en duurzaam ontwikkeld met oog op veiligheid en energiezuinigheid. Dit betekent veilig en duurzaam ondernemen voor jou als eigenaar.

Bestemming

De gebruiksmogelijkheden conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2. De koper dient zich ervan te verzekeren dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Veiligheid en duurzaamheid

Om veiligheid te bereiken wordt businesspark Kolksluis gebouwd op een specifieke manier. Onderstaande punten zitten bij het volledige park inbegrepen.

Parkindeling

Bekijk de indeling van het terrein, bouwnummers en de bruto vloeroppervlakte per unit. 

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

9

Een no nonsense financiering advies

Zowel Tjalle als Arnoud prettige in de communicatie. Korte lijnen en goed bereikbaar. Ze hebben voor mij een passende financiering gevonden. Ik ben ze daar erg dankbaar voor. Ik zou zeker weer terug komen bij het Financieringgilde.

10

Snel en heel goed geregeld

Wat een fijne mannen.Ze reageren gelijk.Niet lang wachten.Denken met je mee. Top bedrijf.

10

Kort maar krachtig

Ik heb een met Roland een prettige samenwerking gehad. Hij is iemand die snel resultaat levert. Binnen 2 weken had ik mijn financiering geregeld. Hij was pro-actief richting mij en de aanbieders waardoor we veel snelheid konden maken in het proces. Bedankt!

10

goed

super voor elkaar alles goed en snel geregeld

10

Onmogelijk is mogelijk geworden!

Tjalle en Arnaud hebben ons geweldig geadviseerd en begeleid bij ons traject. Van A tot z keurig en netjes geregeld. Top . Heel erg bedankt.10steren .

10

zeer goed geregeld

fijn contact met adviseur

10

Perfecte hulp op maat!

Goede service, heldere communicatie en een nette afhandeling!