Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Groene Hart

Den Haag

Zakelijk financieel adviseur Den Haag

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de omgeving van Den Haag naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Mucahit Karakaya - Financieringsgilde Den Haag

Mucahit Karakaya

Met ruim 15 ervaring als zakelijke accountmanager in de bankenwereld ben ik de perfecte schakel om jouw dromen waar te maken. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt voor ondernemers die in verschillende sectoren actief zijn. Zo heb ik een brede zakelijke kennis opgedaan. Enerzijds spreek ik de taal van de ondernemer, anderzijds ken ik de visie van geldverstrekkers. Daardoor ben ik in staat om jouw behoeften en ambities te vertalen zodat jij de financiering krijgt die bij jou past. 

In mijn werk houd ik ervan om ondernemers en hun bedrijf goed te leren kennen en investeer ik graag in een gezonde langetermijnrelatie. Daarnaast ben ik resultaatgericht, creatief en focus ik me volledig op jouw vraag.   

Heb jij investeringsplannen, wil je groeien met je bedrijf of wil je extra financiële ruimte om je te richten op de commercie? Dan help ik je graag aan een passende financiering met de beste voorwaarden. Neem contact met me op voor een afspraak en dan praten we snel verder.

Edwin Struik - Financieringsgilde Den Haag

Edwin Struik

Vitaal, betrouwbaar, enthousiast, deskundig en een flinke dosis humor. Zomaar wat woorden die mij typeren als mens en als adviseur. Als zelfstandig adviseur bedrijfsfinanciering help ik ondernemers bij het realiseren van hun dromen door het organiseren van de meest geschikte financiering. Ik help je om je plannen te verbinden met de juiste financiers en investeerders.

Als zakelijk accountmanager bij Rabobank mocht ik elke dag inspirerende ondernemers adviseren en heb ik talloze financieringstrajecten succesvol afgerond. Na een loopbaan van 22 jaar bij Rabobank, een fantastische leerschool, heb ik het roer omgegooid. Mede dankzij de inspiratie van ondernemers heb ik ervoor gekozen om in de toekomst ook als ondernemer door het leven te gaan. Om zo samen plannen te realiseren.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

9

punctueel en doelgericht

Wij zijn als Holding trots dat wij met zo een professional mochten werken ook omdat hij onze financiering 100 procent heeft kunnen realiseren. Nogmaals bedankt voorje inzet Mucahit.

10

Top service!

Van begin tot eind goed geïnformeerd en goed geholpen.

10

Uitstekend

Mucahit heeft ons goed geadviseerd tijdens het proces

10

Helemaal goed

Ik ben helemaal tevreden met jou. Ik ben echt snel geholpen door jou en ben erg blij voor de samenwerking tussen ons en de financiering gekregen voor mijn bedrijf. Nogmaals bedankt. Groetjes F. Dhauri

9

Schakelt zeer vlot en doet zijn uiterste best

Wat andere partijen tot dusver niet waar konden maken heeft Mucahit voor elkaar gekregen , en nog eens sneller dan verwacht ook! Al met al een prettige ervaring en een aanrader voor ondernemers die belang hebben bij adequaat advies.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar collega's voor de volgende regio's:

Wij zoeken ervaren adviseurs die met ons een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Word teruggebeld door Mucahit of Edwin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Den Haag en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Den Haag is actief in omgeving

Den Haag – Leidschendam-Voorburg – Rijswijk

Edwin-Struik - Klantcasus

Meer lezen over het werk van Edwin?

Hieronder vind je een aantal interessante blogs waarin hij uitgebreid verteld over verschillende afgeronde financieringen.