Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Drachten

Zakelijk financieel adviseur Drachten

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij ambitieuze plannen met je bedrijf en heb je een financiering nodig om deze te realiseren voor bijvoorbeeld nieuw personeel, een bedrijfspand of voor een nieuwe bedrijfsauto? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Drachten naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je vandaag nog weten waar je aan toe bent? Vraag vrijblijvend een telefonische afspraak aan met een adviseur bij jou in de buurt.

Financieringsgilde Drachten - Daniël Keizer

Daniël Keizer

Binnen de Rabobank heb ik als accountmanager voor zakelijke klanten (agrarisch) veel bancaire ervaring opgedaan. In 2017 heb ik de keuze gemaakt om zelfstandig klanten te adviseren voor een passende financiering binnen zowel het midden- en kleinbedrijf als de agrarische sector. In deze rol zit ik helemaal op mijn plek en kan ik iedere ondernemer optimaal bedienen en dat is meer dan alleen een financiering regelen.

Samen met Marcel Annema en Wietze Schievink vorm ik Financieringsgilde Drachten en werken we vanuit ons mooie kantoor aan Loswal 12.

Binnenkort eens kennismaken?

Financieringsgilde Drachten - Wietze Schievink

Wietze Schievink

Inmiddels ben ik ruim 25 jaar actief in de advisering, begeleiding en financiering van ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf waaronder medici. Na 10 jaar bij Friesland Bank te hebben gewerkt, heb ik daarna de switch gemaakt naar Rabobank. De grote diversiteit in klanten, branches en werkgebieden, bij goed bekend staande bancaire instellingen, maakt dat ik mag worden gezien als een zeer ervaren adviseur. Iemand die graag met je meedenkt over de toekomst van jouw onderneming en die in staat is samen met jou de meest comfortabele en passende financiering te vinden. Dit doe ik voor zowel zzp’ers, ondernemers in het mkb maar ook de particulier met vraagstukken over box 3. 

Samen met Marcel Annema en Daniël Keizer vorm ik Financieringsgilde Drachten en werken we vanuit ons mooie kantoor aan Loswal 12.

Binnenkort eens kennismaken?

Financieringsgilde Drachten - Marcel Annema

Marcel Annema

Bijna 15 jaar heb ik bij de Rabobank organisatie gewerkt waarbij ik me telkens bezighield met het financieren van ondernemers. Sinds 2009 werk ik zelfstandig en help ik klanten bij het verkrijgen van een passende financiering. Daarnaast neem ik de bemiddeling en begeleiding op me bij bedrijfsovernames (koop/verkoop).

Samen met Daniël Keizer en Wietze Schievink vorm ik Financieringsgilde Drachten en werken we vanuit ons mooie kantoor aan Loswal 12.

Binnenkort eens kennismaken?

Word teruggebeld door Daniël, Wietze of Marcel

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Drachten naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We kijken naar jouw financieringsdoel om vervolgens daar het beste product bij te kiezen. Hoe specifieker jouw investeringsdoel, hoe meer keuze je hebt naast de reguliere geldverstrekkers. Onze adviseurs zoeken voor jou de beste oplossing via bijvoorbeeld lease, crowdfunding of specifieke aanbieders in jouw branche.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Drachten is actief in omgeving

Drachten