Financieringsgilde Ede -Veenendaal

Ede

Zakelijk financieel adviseur Ede

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de omgeving van Ede en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Wij als erkende adviseurs regelen het voor je. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Ewout den Ouden -Financieringsgilde Ede

Ewout den Ouden

“Het beste voor mijn klant” is wat mij al meer dan 20 jaar veel energie geeft in de financiële dienstverlening. Dit doe ik door met enthousiasme aan de slag te gaan, zaken zorgvuldig te analyseren en in duidelijke en begrijpelijke taal terug te koppelen.

Mijn drijfveer is dat ik ondernemers help bij het realiseren van hun dromen met als beste compliment: ‘ik heb een eerlijk advies gekregen, waar ik écht iets aan heb’. Oftewel, gaan voor de lange termijn relatie en niet voor de korte klap.

Tom Baerends

Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam op het gebied van zakelijk financieren. Klanten omschrijven mij als behulpzaam, oplossingsgericht, analytisch sterk en betrouwbaar.

“Mijn missie is ondernemers écht te helpen. Vanuit mijn expertise wil ik de financiering voor MKB-ondernemers regelen voor hun volgende stap. Wat is mooier om een bijdrage te leveren aan het realiseren van waar ondernemers van dromen?”

Jij kunt gewoon ondernemen

Wij regelen de rest

Of je nu wil groeien, de coronacrisis door wil komen of een nieuw pand op het oog hebt. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken. Door >100 financiële producten te vergelijken, inclusief die van je eigen bank. Maar ook door jouw aanvraag grondig te onderbouwen. Waar mogelijk in samenwerking met jouw eigen accountant. Zo kun jij je blijven focussen op jouw onderneming. 

Word teruggebeld door Ewout of Tom

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Ede naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Waarom zou je zelf alle geldverstrekkers afgaan voor jouw financiering?

  • Wij selecteren de beste aanbieders voor jouw financiering
  • Via onze adviseur krijg je toegang tot alle vormen van financiering
  • Je kunt eenvoudig verschillende financieringsvormen combineren
  • Dankzij onze collectieve inkoop krijg je korting op je aanvraag

We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Actueel nieuws uit Ede - Veenendaal

Financieringsgilde Ede is actief in omgeving

Bennekom – Dodewaard – Ede – Ederveen – Kesteren – Lunteren – Opheusden – Renswoude – Rhenen – Veenendaal – Wageningen

Tom Baerends adviseur mkb financiering
Financiering

Wat de reden voor je financiering ook is, wij regelen het voor je.

Wat doe je als jouw ambities hoger liggen dan je eigen vermogen? Je hebt nieuwe plannen voor je onderneming en wil graag een financiering aanvragen. Wil je een duidelijk beeld van jouw opties? Onze adviseur Tom Baerends gaat graag met je in gesprek. Samen vergelijken jullie de verschillende aanbieders, zodat de juiste keuze makkelijk wordt gemaakt.