Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Groningen

Zakelijk financieel adviseur Groningen Oost

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium. Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Woon je in de omgeving van Groningen en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Wij regelen het voor je. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Martin Kanon - Financieringsgilde Groningen

Martin Kanon

Sinds 1995 werk ik in de financiële sector. Ik heb voor verschillende banken als accountmanager gewerkt. Vanaf 2005 werk ik in de regio Groningen Oost, eerst voor Rabobank en nu als franchisenemer voor Financieringsgilde en dat bevalt goed.

Want ik zie – net als jij – de dienstverlening veranderen: voorheen regelde je een zakelijke financiering via je vaste adviseur bij je eigen bank. Door de digitalisering en verander(en)de klantbediening is dit contact wellicht verwaterd en blijft advies soms beperkt of achterwege. Ook is de regelgeving erg veranderd en aangescherpt. Het is niet altijd meer vanzelfsprekend dat een goed plan gefinancierd wordt. Elke financier heeft z’n eigen beleid en het financieringslandschap is sterk veranderd door de komst van nieuwe (vastgoed)financiers. Het is ook wel logisch dat je als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet.  

Daar waar JIJ als ondernemer ontzorgd wil worden en persoonlijk contact wenst met een regionaal goed ingevoerde sparringspartner, wordt er nu meer en meer van jou gevraagd dit zelf uit te zoeken. Financieringsgilde kan je helpen: snel, persoonlijk en betrokken. Om je als ondernemer in de regio Groningen bij te staan, zet ik als onafhankelijk adviseur graag mijn kennis, ervaring en netwerk voor jou in. Met Financieringsgilde Groningen Oost begeleid ik het hele financieringstraject zodat JIJ kunt blijven ondernemen. Door onze contacten met tientallen financieringspartijen wordt jouw slagingskans vergroot en ben je verzekerd van goede voorwaarden.

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek bij jou of bij mij op kantoor. Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Je kunt mij ook buiten kantooruren bereiken via (06) 82 42 42 93 of mkanon@financieringsgilde.nl.

Word teruggebeld door Martin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Groningen naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. Wij nemen jou de aanvraag van je zakelijke lening uit handen en zorgen ook voor de beste voorwaarden. En door onze collectieve inkoop krijg jij vaak ook nog korting op je afsluitkosten. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Groningen is actief in omgeving

Eemsdelta – Midden-Groningen – Oldambt – Pekela – Stadskanaal – Veendam – Westerwolde

Martin Kanon Financieringsgilde Groningen Oost

Meer lezen over het werk van Martin?

Hieronder vind je een aantal interessante blogs waarin hij uitgebreid verteld over verschillende afgeronde financieringen.