Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Lelystad

Zakelijk financieel adviseur Lelystad

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Lelystad en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Financieringsgilde-Lelystad-Martijn Post

Martijn Post

Ondernemers begeleiden bij hun financieringsvraagstukken is wat ik het liefste doe. Hierbij maak ik complexe zaken begrijpelijk. Mijn ruime ervaring binnen de bancaire sector zet ik graag in om voor jou de beste financieringsoplossing te vinden. Geen gedoe en korte lijnen is waarvoor ik sta.

Samen met Davy de Lange (Deventer) regelen wij iedere MKB bedrijfsfinanciering in de regio Overijssel en Lelystad.

Financieringsgilde Lelystad - Davy de Lange

Davy de Lange

Davy (1976) is een ervaren zakelijk financier die ruim 20 jaar geleden in de bankwereld begonnen is. Daar heeft hij als kredietanalist en als zakelijk accountmanager gewerkt. Een combinatie van sterke kredietkennis, analytische vaardigheden maar ook het vermogen om dit goed te vertalen naar de belevingswereld van de MKB ondernemer maakt hem dan ook onderscheidend.

Zijn drijfveren zijn grotendeels persoonlijk: “Het genot van het werken met ondernemers en hen verder kunnen helpen vanuit mijn vakgebied. Daarnaast het in stand houden en verbeteren van een sterke economische regio.”

Word teruggebeld door Martijn of Davy

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Lelystad naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Zelf het antwoord vinden op al je financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. Wij helpen je daarbij.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Lelystad is actief in omgeving

Almere- Biddinghuizen – Dronten – Lelystad