Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Nijmegen

Zakelijk financieel adviseur Nijmegen

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een financiering nodig voor nieuwe machines, een bedrijfspand of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Zoek je in de omgeving van Nijmegen naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Mark van Uden - Financieringsgilde Nijmegen

Mark van Uden

In een sterk veranderend financieringslandschap waar een vast aanspreekpunt bij jouw eigen bank nu en in de toekomst geen vanzelfsprekendheid meer is, wordt het voor jou als ondernemer een uitdaging de juiste weg te vinden naar de meest geschikte financiering voor jouw bedrijf. 

 

Een adviseur die betrouwbaar, enthousiast, deskundig, innovatief en tegelijk ervaren is, heb je nodig om je te ontzorgen in deze zoektocht.

 

Mijn naam is Mark van Uden. Bovenstaande competenties zijn op mij van toepassing. Na een loopbaan van 23 jaar in de financiële sector waarin ik de branche heb leren kennen en een groot netwerk in de regio Nijmegen heb opgebouwd, is de tijd rijp om te kiezen voor het ondernemerschap. Het is mijn ambitie om jouw dromen als ondernemer te verwezenlijken. 

 

Geïnteresseerd? Bel mij dan voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie.

Word teruggebeld door Mark

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Nijmegen en heb je financiële vragen? Als onafhankelijk adviseur helpen wij je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Nijmegen is actief in omgeving

Berg en Dal – Beuningen – Heumen – Mook en Middelaar – Nijmegen – Wijchen