Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Overijssel

Ommen

Zakelijk financieel adviseur Ommen

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Ommen en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Financieringsgilde Ommen-Martijn Post

Martijn Post

Ondernemers begeleiden bij hun financieringsvraagstukken is wat ik het liefste doe. Hierbij maak ik complexe zaken begrijpelijk. Mijn ruime ervaring binnen de bancaire sector zet ik graag in om voor jou de beste financieringsoplossing te vinden. Geen gedoe en korte lijnen is waarvoor ik sta.

Onze vestiging in Ommen betreft een samenwerking met Ter Haar & Dunnink Hypotheken en Verzekeringen waarmee we onze krachten bundelen. Zo kunnen we jou als ondernemer op de beste manier helpen met jouw specifieke financiële vraagstukken.

Word teruggebeld door Martijn

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Ommen naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Zelf het antwoord vinden op al je financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. Wij helpen je daarbij.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Ommen is actief in omgeving

Ommen