Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Roosendaal

Roosendaal

Zakelijk financieel adviseur Roosendaal

Wij regelen elke MKB financiering

Wil jij een (voor)financiering voor een bedrijfsauto, machine of voor een bedrijfspand? Wij regelen elke mkb-bedrijfsfinanciering. Woon je in Zeeland of West-Brabant en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Wil je vandaag nog weten waar je aan toe bent? Vraag vrijblijvend een telefonische afspraak aan met een adviseur bij jou in de buurt.

Albert Kant - Financieringsgilde Roosendaal

Albert Kant

Samen met mijn ouders run ik een agrarische onderneming en daarnaast heb ik ruim 10 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt. De combinatie van een eigen onderneming en mijn financiële achtergrond geeft mij de creativiteit om voor elk financieringsvraagstuk een passende oplossing te bedenken.

Ik ben er voor alle mkb-ondernemers in Roosendaal en omgeving. Wil je dat ik op jouw bedrijf kom voor een kennismakingsgesprek? Heel graag. Ik sta open voor het maken van een vrijblijvende afspraak of samen een kop koffie drinken om met je te praten over je wensen en mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op.

Bas Schuitert - Financieringsgilde Roosendaal

Bas Schuitert

Mijn leermeester vertelde mij: “Elke ondernemer is bezig met zijn levenswerk. Behandel die ondernemer daar dan ook naar.”  Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij de bank, heb ik de stap gemaakt naar het ondernemerschap zodat ik mijn werk middels mijn eigen persoonlijke benadering kon blijven doen. Hier heb ik mijn levenswerk van gemaakt!
 
Je vindt mijn kantoor in Bedrijfsverzamelgebouw De Koploper, Stationsplein 21 in Goes. Dus middenin het centrum!

Joey Gosenson

Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële wereld weet ik als geen ander waar een geldverstrekker een financieringsaanvraag op beoordeelt. Ik krijg er energie van om met de ondernemer aan tafel te zitten en een financieringsoplossing te bedenken. Hierbij ben ik creatief in de oplossing, en altijd laagdrempelig voor de ondernemer. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, heb ik zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Bel me gerust om te sparren over jouw financieringsbehoefte!

Mijn kantoor is gevestigd midden in mijn werkgebied. Ik kom graag naar jouw bedrijf toe voor een kennismaking. 

Word teruggebeld door Albert, Bas of Joey

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in Roosendaal of omgeving en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Als onafhankelijk adviseur helpen wij je graag verder. We kijken naar jouw financieringsdoel om vervolgens daar het beste product bij te kiezen.

Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen. Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Roosendaal is actief in omgeving

Bergen op Zoom – Dinteloord – Halsteren – Hoogerheide – Ossendrecht – Oudenbosch – Oud Gastel – Roosendaal – Scherpenisse – Steenbergen