Financieringsgilde

Tilburg

Zakelijk financieel adviseur Tilburg

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium. Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Zoek je in de buurt van Tilburg naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Harm Raaijmakers - Adviseur Bedrijfsfinanciering MKB

Harm Raaijmakers

Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben in de financiële sector bij onder andere Fortis Bank en ABN AMRO Bank, had ik de wens om als zelfstandig ondernemer verder gaan. Ik kom zelf ook uit een ondernemersgezin dus een eigen bedrijf hebben, is mij niet onbekend.

Financieringsgilde stelt mij in staat om mijn ervaring op het gebied van mkb-financieringen in te kunnen zetten om samen met jou, de ondernemer, de beste oplossing te vinden voor jouw situatie. Daarbij opereer ik onafhankelijk en ben ik altijd bereikbaar.

Mijn doel is om voor ondernemers dé partner te zijn bij vragen over mkb-financieringen. En dat allemaal in het leukste werkgebied van Nederland: Tilburg en omliggende gemeenten.

Bel of mail me gerust om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

Joey Gosenson

Joey Gosenson

Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële wereld weet ik als geen ander waar een geldverstrekker een financieringsaanvraag op beoordeelt. Ik krijg er energie van om met de ondernemer aan tafel te zitten en een financieringsoplossing te bedenken. Hierbij ben ik creatief in de oplossing, en altijd laagdrempelig voor de ondernemer. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, heb ik zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Bel me gerust om te sparren over jouw financieringsbehoefte!

Mijn kantoor is gevestigd midden in mijn werkgebied. Ik kom graag naar jouw bedrijf toe voor een kennismaking. 

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Een verademing, wat een toppers!

Joey en Hannewies hebben mij compleet ontzorgd m.b.t. het aanvragen van een financiering. Ze houden je op de hoogte en houden het concreet, geen onnodige communicatie. Ze weten wat ze moeten doen en vooral waar ze het over hebben.

Word teruggebeld door Harm of Joey

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Tilburg naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Tilburg is actief in omgeving

Baarle-Nassau – Berkel-Enschot – Chaam – Gilze-Rijen – Goirle – Tilburg – Udenhout