Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Tilburg

Zakelijk financieel adviseur Tilburg

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium. Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Zoek je in de buurt van Tilburg naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Harm Raaijmakers - Financieringsgilde Tilburg

Harm Raaijmakers

Meer dan 20 jaar heb ik bij grote financiële instellingen gewerkt. Daar heb ik veel geleerd. Gaandeweg heb ik ondervonden dat daar steeds meer intern gericht werd gewerkt. Dat maakte uiteindelijk dat ik heb besloten een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan: ondernemer zijn. Ik kom zelf uit een ondernemersgezin en houd enorm van het samenwerken met ondernemers en het leren kennen van hun ondernemingen.

Deze stap stelt mij in staat mijn ervaring in te zetten om samen met jou de beste oplossing te vinden voor jouw onderneming. Ik opereer altijd onafhankelijk en ben ik altijd bereikbaar.

Energie krijg ik door dé partner te zijn bij alle vragen over mkb-financieringen. En dat allemaal in het leukste werkgebied van Nederland waar ik al meer dan 25 jaar met plezier woon: Tilburg en omliggende gemeenten.

Bel of mail me gerust om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

 

 

Joey Gosenson Financieringsgilde Tilburg

Joey Gosenson

Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële wereld weet ik als geen ander waar een geldverstrekker een financieringsaanvraag op beoordeelt. Ik krijg er energie van om met de ondernemer aan tafel te zitten en een financieringsoplossing te bedenken. Hierbij ben ik creatief in de oplossing, en altijd laagdrempelig voor de ondernemer. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, heb ik zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Bel me gerust om te sparren over jouw financieringsbehoefte!

Mijn kantoor is gevestigd midden in mijn werkgebied. Ik kom graag naar jouw bedrijf toe voor een kennismaking. 

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Persoonlijke aandacht met kennis van zaken.

Wij zijn door Ralph zeer vakkundig, met oog voor de mens achter de vraag geholpen. Goede adviezen en een keurig passende oplossing, binnen een fijn tijdsbestek!

6

Ik heb niets aangevraagd

Ik heb net goed aangevinkt,maar iemand heeft mijn gegevens gebruikt om iets aan te vragen. Misschien iets voor te controleren

10

Een verademing, wat een toppers!

Joey en Hannewies hebben mij compleet ontzorgd m.b.t. het aanvragen van een financiering. Ze houden je op de hoogte en houden het concreet, geen onnodige communicatie. Ze weten wat ze moeten doen en vooral waar ze het over hebben.

10

Dankzij Joey kunnen wij onze dromen werkelijkheid maken! Hij geloofde in ons vanaf dag 1 en heeft ons met elke stap begeleid. We hadden geen gemakkelijk verhaal maar voor hem was het heel snel heel helder. Hij schakelt heel snel, is altijd bereikbaar en krijgt voor elkaar wat anderen niet lukte! We zijn hem eeuwig dankbaar!

Koninklijke klantbehandeling! Joey gaat verder waar anderen opgeven!

10

Waar mijn financieringsaanvraag aan de voorkant gesneden koek leek viel dit enorm tegen. Bedrijfsovername was hoogstwaarschijnlijk niet op tijd afgerond als we geen gebruik hadden gemaakt van de dienstverlening van Financieringsgilde en Joey in het bijzonder. Waar ik persoonlijk al behoorlijk gestrest raakte van alle tegenslagen bleef Joey professioneel, met een goede afloop tot gevolg.

Samenwerking ervaren als zeer prettig. Aanrader!

Word teruggebeld door Harm of Joey

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Tilburg naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Tilburg is actief in omgeving

Baarle-Nassau – Berkel-Enschot – Chaam – Gilze-Rijen – Goirle – Tilburg – Udenhout