Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Woerden

Zakelijk financieel adviseur Woerden

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de omgeving van Woerden naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Jan Kok Financieringsgilde Woerden

Jan Kok

Mijn motto: Dromen – Durven – Doen!

Ondernemers helpen groeien; dromen waarmaken. Dit zijn geen clichés of loze kreten, maar is waar ik elke dag met al mijn energie mee aan de slag ga. De afgelopen 13 jaar heb ik dat al met volle overtuiging gedaan; eerst 11 jaar als zakelijk accountmanager bij Rabobank en daarna 2 jaar als hypotheekadviseur. Ik heb dus zowel de zakelijke als particuliere klant in de afgelopen jaren mogen bedienen en al vele dromen mogen waarmaken.

Nu de klantbediening bij banken de laatste jaren is veranderd, zoekt een ondernemer steeds vaker hulp bij het realiseren van zijn of haar doelen. Iemand die ontzorgt en zaken bij jou uit handen neemt zodat jij gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Ben jij ondernemer en wil je niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het zoeken van de juiste partij voor jouw financiering? Dan help ik je graag verder. Ik ben behulpzaam, benaderbaar en wil snel schakelen. Ik houd het graag luchtig en sta met jou aan dezelfde kant: voor jou de beste financiering regelen zodat jij door kan.

Dus heb je ondernemingsplannen of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren om te kijken naar je mogelijkheden? Bel of mail me voor een afspraak. Ik kom graag bij je langs of stap eens binnen in mijn kantoor in Woerden. Je bent van harte welkom!

Word teruggebeld door Jan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Woerden en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Woerden is actief in omgeving

Woerden – Lopik – Oudewater