Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Calculator

Zakelijke Hypotheek Berekenen

Bereken hier direct je zakelijke hypotheek

Dit kun je verwachten

Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Welke aanbieders zijn er mogelijk
Persoonlijk advies

De meeste mensen willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

10
Lex doet wat hij beloofd!
10
Uitstekend!
10
Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!
10
Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!
10
Iemand die service gericht is en vertrouwen geeft
10
Zeer tevreden
10
Fijn gevoel bij al naar het eerste gesprek.
Adviseurs door heel Nederland
0 +
MKB'ers geholpen bij financiering
0 +
Financieringsoplossingen
0 +

Zakelijke hypotheek berekenen

Wat valt er onder maandlasten zakelijke hypotheek?

  • Rente is de vergoeding die u aan de geldverstrekker betaalt voor het aan u lenen van de hoofdsom.

 

  • Aflossing betekent dat u tijdens de looptijd gedeelten van de lening terugbetaald. Dit is zeer gebruikelijk bij alle banken omdat de economische levensduur van het pand elk jaar korter wordt.
Zakelijke hypotheek berekenen

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

10
Lex doet wat hij beloofd!
10
Uitstekend!
10
Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!
10
Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!
10
Iemand die service gericht is en vertrouwen geeft
10
Zeer tevreden
10
Fijn gevoel bij al naar het eerste gesprek.

Maandlasten zakelijke hypotheek berekenen

Wat bepaalt de hoogte van de aflossing?

Voor het belangrijkste deel bepaal je dit zelf. Bij bijna alle banken heb je namelijk keuze in hoeveel je wenst af te lossen. Dit komt doordat de economische levensduur van jouw pand vaak langer is dan de looptijd van de lening. Zolang je maar voldoende aflost en jouw lening lager blijft dan de economische waarde.

Het inbrengen van eigen middelen verkleint ook de noodzaak om af te lossen. Hoe lager bij aanvang de financiering is ten opzichte van het pand, hoe lager de aflossing hoeft te zijn.

Er is echter wel verschil tussen de banken onderling, dus het vergelijken van offertes loont. Onze adviseurs helpen je graag hierbij. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs bij jou in de buurt. Lees meer over het de verschillende zakelijke hypotheek aanbieders.

Zakelijke hypotheek berekenen​

Wat bepaalt de hoogte van het rentepercentage?

De zakelijke hypotheek bestaat uit basisrente en opslagen. De basisrente is gelijk aan de inkoopprijs van de banken. Daarnaast hanteren alle banken opslagen. Deze opslagen worden door hen bepaald op basis van het risico dat men loopt. Dit risico hangt af van de financiële situatie van jouw bedrijf en de waarde van het onderpand. Een zakelijke hypotheek berekenen is dus van diverse factoren afhankelijk.

Dit betekent dus ook dat de kwaliteit van de onderbouwing van je aanvraag, grote invloed heeft op de renteopslagen die geldverstrekkers hanteren. Onze adviseurs schrijven wekelijks financiële onderbouwingen en weten precies waar geldverstrekkers op letten.  Lees meer over zakelijke hypotheek rentetarieven vergelijken.

Veelgestelde vragen zakelijke hypotheek berekenen

Een zakelijke hypotheek berekenen, lijkt misschien ingewikkeld. Maar met onze online tool wordt het een stuk makkelijker. Vul enkele gegevens in, zoals de waarde van het pand en jouw financiële situatie, en binnen enkele minuten heb je inzicht in jouw mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek. Kijk daarbij niet alleen naar de laagste rente, maar ook naar andere voorwaarden zoals boetevrij aflossen.  

Een zakelijke hypotheek is een lening waarmee je vastgoed voor je bedrijf kunt kopen of  financieren. Daarbij kan het gaan om allerlei soorten vastgoed; van kantoren en magazijnen tot winkels en restaurants. 

De rente op een zakelijke hypotheek wordt bepaald op basis van verschillende factoren en is bij iedere hypotheek weer anders. Zo is het soort pand dat je wil financieren van belang maar telt ook je kredietwaardigheid en de looptijd van de lening mee bij het vaststellen van de rente. 

Het maximale bedrag dat je kunt lenen voor je zakelijke hypotheek komt tot stand op basis verschillende factoren. Zo zijn je vermogen en je bestaande schulden van belang.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de winst die je maakt voor aftrek van rentekosten, belastingen, afschrijvingen en afboekingen.

Natuurlijk helpt onze onafhankelijk adviseur je graag bij het bepalen van je maximale leencapaciteit.