Financieringsgilde Groene Hart

Alphen aan den Rijn

Zakelijk financieel adviseur Alphen aan den Rijn

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de omgeving van Alphen aan den Rijn naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Edwin Struik - Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

Edwin Struik

Vitaal, betrouwbaar, enthousiast, deskundig en een flinke dosis humor. Zomaar wat woorden die mij typeren als mens en als adviseur. Als zelfstandig adviseur bedrijfsfinanciering help ik ondernemers bij het realiseren van hun dromen door het organiseren van de meest geschikte financiering. Ik help je om je plannen te verbinden met de juiste financiers en investeerders.

Als zakelijk accountmanager bij Rabobank mocht ik elke dag inspirerende ondernemers adviseren en heb ik talloze financieringstrajecten succesvol afgerond. Na een loopbaan van 22 jaar bij Rabobank, een fantastische leerschool, heb ik het roer omgegooid. Mede dankzij de inspiratie van ondernemers heb ik ervoor gekozen om in de toekomst ook als ondernemer door het leven te gaan. Om zo samen plannen te realiseren.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Betrouwbaar

Betrouwbare en integere indruk vanaf eerste moment. Doorpakker.

8

Goede begeleiding en stipt volgens afspraak.

Zoals ik in die ene zin af aangaf heeft Edwin mijn op een goede manier begeleid en de juiste weg gevonden voor de financiering. Daarnaast heeft hij zich voor 100% ingezet om de financiering op tijd rond te krijgen.

10

Snel en duidelijk !

Edwin heeft mij geholpen met meerdere financiering aanvragen en adviezen. Altijd snel en duidelijk antwoord.

10

Uitstekende begeleiding

Voor de financiering van mijn bedrijfspand werd ik bijgestaan door Edwin Struik van Financieringsgilde. Edwin toonde zich zeer betrokken en heeft mij veel werk uit handen genomen. Edwin was een absolute meerwaarde in dit ingewikkelde en tijdrovende proces. Het resultaat mag er dan ook zijn!

9

goed advies

prima geholpen, geen mooie verhalen gewoon reëel het kan of het kan niet daar heb je iets aan

Word teruggebeld door Edwin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Alphen aan den Rijn is actief in omgeving

Alphen aan den Rijn – Den Haag – Katwijk – Leiden – Noordwijk – Nootdorp – Rijnsburg – Rijswijk- Gravenhage – Wassenaar

Edwin-Struik - Klantcasus

Meer lezen over het werk van Edwin?

Hieronder vind je een aantal interessante blogs waarin hij uitgebreid verteld over verschillende afgeronde financieringen.