Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

‘s-Hertogenbosch

Zakelijk financieel adviseur 's-Hertogenbosch

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij ambitieuze plannen met je bedrijf en heb je een financiering nodig om deze te realiseren voor bijvoorbeeld nieuw personeel, een bedrijfspand of voor een nieuwe bedrijfsauto? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van ‘s-Hertogenbosch naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je vandaag nog weten waar je aan toe bent? Vraag vrijblijvend een telefonische afspraak aan met een adviseur bij jou in de buurt.

Arjen Duwel Financieringsgilde 's-Hertogenbosch

Arjen Duwel

Al ruim 20 jaar help ik ondernemers om hun plannen te realiseren. Iedere ondernemer en zijn/haar plan is uniek. Zo ook de beste financieringsoplossing en dat maakt mijn werk zo leuk. Ik begeleid jou gedurende het totale traject van sparren over het investerings- of ondernemersplan tot aan het vergelijken van verschillende offertes. Mijn motto daarbij is: ‘Hoe kan het wel?’

Bij voorkeur bezoek ik jouw onderneming op locatie, om zo een goed beeld te krijgen van de activiteiten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij mij op kantoor in Berlicum (naast ’s-Hertogenbosch).

Word teruggebeld door Arjen

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van ‘s-Hertogenbosch naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We kijken naar jouw financieringsdoel om vervolgens daar het beste product bij te kiezen. Hoe specifieker jouw investeringsdoel, hoe meer keuze je hebt naast de reguliere geldverstrekkers. Onze adviseurs zoeken voor jou de beste oplossing via bijvoorbeeld lease, crowdfunding of specifieke aanbieders in jouw branche.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Den Bosch is actief in omgeving

Boxtel – ‘s-Hertogenbosch – Vught