Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Noord Holland

Kop van Noord-Holland

Zakelijk financieel adviseur Kop van Noord-Holland

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij als mkb bedrijf een financiering nodig voor nieuwe machines, een vastgoedproject of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Zit jij in de omgeving Kop van Noord-Holland en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Dan werken wij graag met je samen. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn in Kop van Noord-Holland? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

René Beerepoot - Financieringsgilde Kop van Noord-Holland

René Beerepoot

Ondernemers helpen hun investeringsplannen te realiseren; dat is waar ik energie van krijg. Elke ondernemer is uniek en het is een uitdaging om zijn of haar plan goed in beeld te brengen en hier een passende financiering voor te vinden. Met een jarenlange bancaire ervaring weet ik hoe banken naar bedrijfsrisico’s kijken en heb ik al vele mooie bedrijven geholpen met hun groei. Ik ga geen uitdaging uit de weg als het gaat om bedrijfsovernames, investeringen in bedrijfsmiddelen of behoefte aan werkkapitaal. Maar ook voor duurzame investeringen en aankoop van beleggingspanden ga ik graag voor jou aan de slag. Mijn drijfveer is: denken in kansen.

Bij Financieringsgilde heb ik de mogelijkheid om me hier volledig op te concentreren. De regio Kop van Noord-Holland kent vele mooie en innovatieve bedrijven. Ondernemers hebben behoefte aan persoonlijk advies, op de plaats en wanneer het ze past. Ik ben voor hen een betrokken en deskundige sparringpartner. Ik begeleid het volledige traject van begin tot het eind en ontzorg jou zodat jij door kunt gaan met waar jij energie van krijgt: ondernemen. Door contacten met alle relevante geldverstrekkers kan ik verschillende invullingen bieden en voor jou de beste aanbieding uit de markt halen.

Wil je sparren over de mogelijkheden voor je onderneming? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

Word teruggebeld door René

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving Kop van Noord-Holland en heb je financiële vragen? Wij helpen je verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm.

We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Kop van Noord-Holland is actief in omgeving

Den Helder – Hollands Kroon – Schagen – Texel