Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Financieringsgilde

Westland

Herckenrathstraat 52
2681 DG Monster
(085)482 93 24

Zakelijk financieel adviseur Westland

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in je bedrijf? Heb je extra werkkapitaal nodig? Ben je van plan om een beleggingspand aan te kopen? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Is jouw bedrijf gevestigd in de gemeente Westland en wil je een financiering aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Arjan Herreveld - Financieringsgilde Westland

Arjan Herreveld

Ben je als ondernemer op zoek naar iemand die met je meedenkt? Iemand die niet aan de overkant van de tafel zit maar juist naast jou om jouw groeiplannen te realiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit denk ik graag met je mee over een passende financiering. Wij hebben contact met verschillende financiers en investeerders en gaan op zoek naar de geldverstrekker die past bij jouw bedrijf. Zo kun jij je bezighouden met jouw bedrijf. Ik denk altijd in kansen en oplossingen en ga tot het uiterste om voor jou de beste deal uit de markt te halen.

Vroeger stapte je voor een hypotheek of bedrijfsfinanciering automatisch naar je huisbank. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van zowel bedrijfsfinancieringen als consumentenfinancieringen. Wij bieden je die ruime keuze zodat jij de financiering kunt kiezen die het beste bij je past.

Naast mijn werkzaamheden op het gebied van bedrijfsfinancieringen heb ik ook mijn eigen bedrijf gericht op consumentenfinancieringen zoals hypotheken en persoonlijke leningen. Zo kan ik jou als ondernemer helpen met alle financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Naast bedrijfsfinancieringen help ik ook particuliere partijen aan hun financiering. Je kunt hier terecht met vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen of beleggen en verzekeren. Op basis van jouw wensen en doelen geven wij onafhankelijk advies op maat. Wil je hier meer informatie over? Neem dan vooral een kijkje op mijn site.

www.herreveldadvies.nl

René Immerzeel

Met 10 jaar ervaring bij de Rabobank als onder andere zakelijk adviseur voor de tuinbouw en het midden- en kleinbedrijf ben ik goed bekend in de financiële wereld. En als geboren en getogen Westlander ken ik de regio.

De gesprekken met klanten leveren mij altijd enorm veel energie op. Ik vind het geweldig om te horen wat een ondernemer motiveert, wat hij wil bereiken en hoe ik daarbij kan helpen. Samen brainstormen en een bepaald doel realiseren is echt heel mooi. Het persoonlijke contact met de ondernemer spreekt me daarbij het meest aan. Vanaf de kennismaking en het uitwerken van de financieringsaanvraag tot aan het moment dat de lening wordt verstrekt, ben ik jouw aanspreekpunt. Ik werk van A tot Z de hele aanvraag voor je uit. De band die we dan samen opbouwen en het directe contact met elkaar vind ik heel waardevol.

Edwin Struik - Financieringsgilde Westland

Edwin Struik

Vitaal, betrouwbaar, enthousiast, deskundig en een flinke dosis humor. Zomaar wat woorden die mij typeren als mens en als adviseur. Als zelfstandig adviseur bedrijfsfinanciering help ik ondernemers bij het realiseren van hun dromen door het organiseren van de meest geschikte financiering. Ik help je om je plannen te verbinden met de juiste financiers en investeerders.

Als zakelijk accountmanager bij Rabobank mocht ik elke dag inspirerende ondernemers adviseren en heb ik talloze financieringstrajecten succesvol afgerond. Na een loopbaan van 22 jaar bij Rabobank, een fantastische leerschool, heb ik het roer omgegooid. Mede dankzij de inspiratie van ondernemers heb ik ervoor gekozen om in de toekomst ook als ondernemer door het leven te gaan. Om zo samen plannen te realiseren.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Prettig contact en perfecte service!

René heeft mij geholpen met de financiering van vakantiewoningen. Zeer prettig contact, denkt actief mee aan mooie oplossingen en is altijd bereikbaar om even te sparren. Nogmaals bedankt!

9

Gewoon goed geholpen

Alles was mij duidelijk en elke keer als ik iets moest doen werd met dat verteld en kreeg ik een berichtje of ik het gedaan had.

10

perfect geholpen aan mijn financiering.

ze hebben mij van het begin tot het eind goed geholpen, en alles haar fijn uit gelegd tot dat ik het snapte.

10

Duidelijk, scherp, vakkundig

Ik heb het proces vanaf het begin tot de uiteindelijke financiering als zeer prettig ervaren, Rene communiceerd duidelijk houd je goed op de hoogte van de voortgang en komt gemaakte afspraken na. Hij heeft mij zeer vakkundig geholpn bij het uiteindelijk verkrijgen van een financiering.

10

Behulpzaam duidelijk en goed bereikbaar

Mijn ervaring met Rene is erg goed! Rene is een rustig persoon die duidelijk weet waar hij mee bezig is.

Word teruggebeld door Arjan, René of Edwin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Westland en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Westland is actief in omgeving

Delft – Den Hoorn – Hoek van Holland – Honselersdijk – Monster – Naaldwijk – ‘s-Gravenzande