Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Corona-overbruggingskrediet voor startende ondernemers

Wat doe je als je bent gestart met je onderneming eind 2019 of begin 2020 en je niet onder de algemene steunmaatregelen van de overheid valt? Speciaal voor deze ondernemers is binnenkort een extra overbruggingskrediet beschikbaar.

Begin 2020 gestart als ondernemer? Dan helpen wij je aan een corona-overbruggingskrediet van Qredits

De overheid heeft veel maatregelen genomen om de economie gezond te houden. Daar wordt door ondernemers massaal een beroep op gedaan. Maar als je eind 2019 of in de eerste helft van vorig jaar pas gestart bent met je bedrijf val je bij de algemene steunmaatregelen grotendeels buiten de boot.

Om dat probleem op te lossen ontvangt Qredits van de overheid opnieuw een lening van 70 miljoen. Daarmee kan deze kredietverstrekker nu ook corona-overbruggingskredieten verstrekken aan ondernemers die eind 2019 of in de eerste helft van 2020 zijn gestart.

Goed nieuws dus voor deze groep startende ondernemers zo in aanmerking komen voor een corona-overbruggingskrediet van Qredits tot € 35.000.

De lening wordt waarschijnlijk verstrekt tegen soepele leenvoorwaarden van 1,75% rente voor een lening van 4 tot maximaal 6 jaar. De genoemde voorwaarden worden nog ter beoordeling voorgelegd aan de Europese Commissie. Hierop verwachten we in de loop van maart meer duidelijkheid. Het is al wel mogelijk om als starter een aanvraag in te dienen zodat de beoordelingsprocedure al kan starten. Bij een akkoord uit Brussel kunnen we dan snel handelen.” 

Regel je corona-overbruggingskrediet via Financieringsgilde

Wil je een krediet bij Qredits aanvragen? Dan regelen wij dat voor je. Wij hebben contact met verschillende financiers en investeerders en regelen elke mkb-financiering. Direct een gratis en persoonlijk adviesgesprek aanvragen? Met 30 vestigingen in Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.