fbpx

Financieringsgilde

Amstelveen

Zakelijk financieel adviseur Amstelveen

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij ambitieuze plannen met je bedrijf en heb je een financiering nodig om deze te realiseren voor bijvoorbeeld nieuw personeel, een bedrijfspand of voor een nieuwe bedrijfsauto? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Amstelveen en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Stephanie Thomas - adviseur mkb financiering

Stephanie Thomas

Ondernemers adviseren over en begeleiden bij hun investerings- en financieringsvraagstukken vind ik de mooiste uitdaging die er is. Samen om de tafel zitten en brainstormen om uiteindelijk jouw wens te realiseren. De groei van je onderneming, de overdracht van je bedrijf of de afbouw van je zaak. Alles is bespreekbaar, want zo kun jij je optimaal inzetten voor jou onderneming en jouw klanten.

Na een combinatie van jaren ervaring bij verschillende zakelijke banken, coachen van ondernemers en een eigen bedrijfsadviesbureau, zet ik mijn netwerk, kennis en expertise nu voor jou in. Waar? In de regio Amstelveen-Aalsmeer-Mijdrecht-Roelofarendsveen. De prachtigste regio in de Randstad.

Nieuwsgierig? Kijk dan even op mijn LinkedIn profiel.

Contact leggen is eenvoudig. Via sthomas@financieringsgilde.nl of (06) 28 94 06 08 ben ik bereikbaar en hebben we snel een afspraak gemaakt.

Word teruggebeld door Stephanie

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Amstelveen naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Zo krijg jij de beste financiering voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Amstelveen is actief in omgeving

Aalsmeer – Amstelveen – De Ronde Venen – Kaag & Braassem – Mijdrecht – Roelofarendsveen – Uithoorn