Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Amstelveen

Zakelijk financieel adviseur Amstelveen

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij ambitieuze plannen met je bedrijf en heb je een financiering nodig om deze te realiseren voor bijvoorbeeld nieuw personeel, een bedrijfspand of voor een nieuwe bedrijfsauto? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Amstelveen en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Corné Maljaars-Financieringsgilde Amstelveen

Corné Maljaars

Mijn naam is Corné Maljaars en ik help ondernemers in de regio’s Amstelveen, Haarlemmermeer en Bollenstreek bij al hun financieringsvraagstukken.
 
In totaal heb ik bijna 25 jaar bankervaring waarvan het grootste gedeelte als relatiemanager voor grootzakelijke klanten in diverse sectoren in Nederland en België. De meeste voldoening heb ik in al die jaren gehaald uit gesprekken met klanten. Ik probeer zo goed mogelijk te begrijpen wat de klant wil bereiken en welke hindernissen daarbij genomen moeten worden.
 
Bij Financieringsgilde doe ik eigenlijk niets anders, hoewel er toch een paar belangrijke verschillen zijn in het voordeel voor jou als klant: via Financieringsgilde heb je toegang tot alle mogelijke aanbieders van zakelijke financieringen. Daarnaast kan ik je echt en volledig ontzorgen, van aanvraag tot financiering. 
 
Met veel plezier en enthousiasme kijk ik uit naar de eerste kennismaking!

Word teruggebeld door Corné

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Amstelveen naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Zo krijg jij de beste financiering voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Amstelveen is actief in omgeving

Aalsmeer – Amstelveen – De Ronde Venen – Kaag & Braassem – Mijdrecht – Roelofarendsveen – Uithoorn