Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Debiteurenfinanciering

Je kent het als ondernemer vast wel. Je levert jouw product of dienst aan je klanten, stuurt ze een factuur maar ze betalen niet allemaal even snel. Ondertussen heb je zelf facturen liggen die betaald moeten worden of wil je je bedrijfsplannen realiseren maar daar heb je het geld niet voor. Dat kan voor problemen zorgen. Met een debiteurenfinanciering is dat opgelost.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Direct financiële ruimte

Debiteurenfinanciering wordt ook wel factoring genoemd en is een flexibele en gebruiksvriendelijke manier van financieren. Je verkoopt de uitstaande facturen van jouw bedrijf aan een factoringmaatschappij die jouw factuur direct aan je uitbetaalt. Daarmee draag je het debiteurenrisico over aan een gespecialiseerd bedrijf. De uitstaande factuur werkt als onderpand van je lening. In ruil voor een vergoeding ontvang je direct je geld en hoef je dus niet te wachten totdat jouw facturen zijn betaald.

Wat zijn de kosten van een debiteurenfinanciering?

Kosten voor factoring verschillen

De maatschappij die jou een debiteurenfinanciering verstrekt, vraagt een vergoeding aan jou voor het overnemen van de facturen. De kosten daarvoor verschillen per maatschappij maar over het algemeen kun je zeggen dat de kosten worden bepaald door 4 factoren:

1. Het bedrag van de factuur die je uitbesteedt
2. De kredietwaardigheid van de debiteur (jouw klant)
3. De kredietwaardigheid van je bedrijf
4. De betalingstermijn waarop de debiteur doorgaans zijn factuur aan jou betaalt.

Kom ik in aanmerking?

Debiteurenfinanciering voor jouw bedrijf

Je komt in aanmerking voor een debiteurenfinanciering als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Jouw bedrijf verkoopt goederen en/of diensten aan andere bedrijven en niet aan particulieren
  • Jouw klant is kredietwaardig

Voldoe je aan beide voorwaarden? Dan is een debiteurenfinanciering mogelijk voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan gaan wij voor jou aan de slag.

Debiteurenfinanciering
Bas Schuitert, Vestiging Goes

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Binnen 1 dag onze bakwagen laten financieren!

Tjalle heeft ons weer fantastisch geholpen. Binnen 24 uur was de financiering rond voor onze bakwagen en stond het geld op de rekening! Toppers!

10

Praktisch en doelgericht

Ewout heeft ons bij de opstart van Mobiele Units uitstekend geholpen. Hij denkt mee en is helder in zijn advisering, ook als dat niet precies was wat we graag wilden horen. Hierdoor hebben we nu wel de best passende financiering en een eerlijke adviseur voor de toekomst.

10

Doener, man van woord en daden!

Ik ben met Gijs in contact gekomen via een adviseur vam mij. Gijs heeft ons met de Bilal Group naar een hogere level getilt. Ik ben Gijs en de financieringsgilde enorm dankbaar. Ik adviseer dan ook iedereen die succesen wil boeken om met de financiersgilde te werken!. Bilal Caki

10

Lex doet wat hij beloofd!

Lex heeft de ondernemingsplan en de kredietmemorandum voor ons gemaakt. Het is geluk mede Lex om ons Gezinshuis pand te kunnen kopen. Super geholpen!

10

Uitstekend!

Door dhr. Bob van Overloop heel goed geholpen. Bob helpt je met alle vragen in elke moment. Zeer betrokken en ondersteunend. Mijn lening was zeer snel gunstig afgehandeld. Ik raad het absoluut aan.

10

Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!

Vooraf veel vragen in een 1:1 gesprek waarbij alle vragen serieus werden beantwoord. Geen onduidelijkheden vooraf. Snelle afwerking en centjes op de rekening. Vol gas vooruit!

10

Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!

Prettig samenwerking, snelle reacties en handelen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Prettige uitleg! Zeker een aanbeveling vanuit ons. Wij zijn heel kleinschalig, maar het vertrouwen dat het goed komt maakt Arnoud waar. Thnx for all!