fbpx
Financieringsgilde

Onze werkwijze

1. Kennismaking

Altijd kosteloos en volledig vrijblijvend

Elke aanvraag start met een persoonlijke kennismaking met jouw lokale adviseur. We bespreken bij deze intake je bedrijfssituatie, het doel van de financiering en je wensen. Zo krijg jij direct inzicht in de mogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent.

bas schuitert Zakelijk financieel adviseur Goes
Bas Schuitert, Vestiging Goes
2. Ontwerp en advies

Kies uit de best mogelijke financiering

We beginnen met vaststellen welke financieringsmogelijkheden passen bij jouw investering. We analyseren jouw bedrijf en je financiële situatie. Op basis daarvan adviseren we je over de mogelijke (combinatie van) financieringsvormen en van mogelijke aanbieders. Zo heb je direct duidelijkheid over wat wij voor jou kunnen betekenen en kom je niet voor verrassingen te staan.

3. Aanvraag

Een goede onderbouwing vergroot je kans

We stellen op basis van ons ontwerp en advies jouw financieringsmemorandum op. Hiermee maken we het geldverstrekkers mogelijk sneller een afweging te maken over de financiering. Wij gaan vervolgens onderhandelen met verschillende geldverstrekkers en zorgen ervoor dat jouw financiering altijd op tijd en met de beste voorwaarden wordt geregeld. Tijdens de aanvraag blijven wij jouw eerste aanspreekpunt.

Financieringsgilde - werkwijze financieel adviseur mkb