fbpx

Financieringsgilde

Arnhem

Zakelijk financieel adviseur Arnhem

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Arnhem naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij als erkende adviseurs helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Arnaud Satter - Financieringsgilde

Arnaud Satter

Ruim 10 jaar lang heb ik in de zakelijke financieringssector gewerkt met een voorliefde voor het mkb. Na een start in de bancaire sector heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar de non-bancaire sector, een sector die toen nog in de kinderschoenen stond maar waar inmiddels het aantal aanbieders en toetreders enorm is.

Daar heb ik geleerd hoe het is om zonder checklist te financieren maar gewoon weer met het gezond boerenverstand; oftewel aan welke knoppen kun je draaien om verantwoord iets wél te financieren. Creatief denkvermogen is hierbij essentieel. Daardoor word je in staat gesteld om een financieringsprobleem om te zetten naar een op maat gemaakte passende financieringsoplossing. En daar gaat het uiteindelijk om.

Wil je een keer kennismaken? Ons kantoor is te vinden aan de Nieuwe Kade 16 aan de rand van de Arnhemse binnenstad met de Rijn aan de voeten. Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar.

Tjalle Bomers - Financieringsgilde

Tjalle Bomers

Het ondernemersbloed zit echt in me. Ik heb meerdere bedrijven opgezet waaronder een landelijk werkend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. Daarnaast heb ik bijna 10 jaar bij verschillende grote banken gewerkt in verschillende functies: van kredietbeoordelaar tot accountmanager en van kwaliteitsmedewerker tot financieringsspecialist.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe de dienstverlening van de bank onderhevig is aan verandering zoals digitalisering van het financieringsproces, personeelsreductie en uitbesteding van een groot deel van het financieringsproces aan externe adviseurs. Door de combinatie van bancaire ervaring en ondernemingservaring kan ik me goed inleven in de ondernemer die met zijn financieringsvraag bij me komt en kom ik altijd tot een oplossing.

Waar ik energie van krijg? Uit gesprekken aan de keukentafel met de ondernemer bij hem thuis, op zijn bedrijf of in ons kantoor aan de Nieuwe Kade 16 in Arnhem. Binnenkort eens kennismaken?

Roland Oomens Financieringsgilde Arnhem en omgeving

Roland Oomens

Na 7 jaar als ZZP’er te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden!! 

Ik ben toegetreden tot Financieringsgilde Arnhem, waarbij we ook direct gaan uitbreiden naar Oost- en West- Betuwe. 

Samen met Arnaud Satter en Tjalle Bomers maken we MKB financieringen mogelijk. Wij helpen ondernemers graag met het realiseren van hun ambities. 

Wil jij ook een sparren over de mogelijkheden van zakelijk financieren? 

Ik ga graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Perfect geregeld

Ik zal kort zijn.. Opgevers winnen nooit en Winnaars geven nooit op. Arnoud Satter is en echte winnaar. Top geregeld Bedankt Arnoud

10

Snel, adequaat, eerlijk en kijkend naar mogelijkheden

Onze ervaring met financieringsgilde (Arnaud) is zéér prettig. Arnaud is zeer deskundig en denkt mee met mogelijkheden die het best passend zijn voor de organisatie. Daarnaast ook een fijn persoon die proactief communiceert en je op de hoogte houd van ontwikkelingen.

10

Duidelijke communictie

Bij Tjalle weet je precies wat je aan hem hebt en wat je krijgt. Hij heeft duidelijke en vriendelijke communicatie en is ook zeker bereid iets extra's te doen.

10

Super

Financieringsgilde Arnhem is professioneel, uitstekend in zijn werken, advies en goede communicatie. Ik ben geholpen door Arnaud Satter. Arnaud is super aardig en meedenkend . Hij is een professionele adviseur los van zijn goed werk heeft hij zijn hart op de juiste plek.

10

Helder, duidelijk, open en zeer snel

Ik ben perfect geholpen door Arnaud Satter. We hebben nauw contact gehad, zelfs buiten kantoor uren was het absoluut geen probleem om een vraag te stellen. En dan kreeg ik ook zeer snel antwoord. Duidelijke uitleg van het traject, open over wat wel en niet. Kortom, top ervaring! Zeer tevreden!!

Word teruggebeld door Arnaud, Tjalle of Roland

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Arnhem naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Arnhem is actief in omgeving

Arnhem – Oosterbeek – Velp