Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Financieringsgilde Meierij

Berlicum

Zakelijk financieel adviseur Berlicum

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een financiering nodig voor nieuwe machines, een bedrijfspand of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Zoek je in de omgeving van Veghel/Schijndel of Sint-Oedenrode naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Arjen Duwel Financieringsgilde Berlicum

Arjen Duwel

Al ruim 20 jaar help ik ondernemers om hun plannen te realiseren. Iedere ondernemer en zijn/haar plan is uniek. Zo ook de beste financieringsoplossing en dat maakt mijn werk zo leuk. Ik begeleid jou gedurende het totale traject van sparren over het investerings- of ondernemersplan tot aan het vergelijken van verschillende offertes. Mijn motto daarbij is: ‘Hoe kan het wel?’

Bij voorkeur bezoek ik jouw onderneming op locatie, om zo een goed beeld te krijgen van de activiteiten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij mij op kantoor in Berlicum (naast ’s-Hertogenbosch).

Word teruggebeld door Arjen

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Veghel/Schijndel of Sint-Oedenrode en heb je financiële vragen? Als onafhankelijk adviseur helpen wij je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Berlicum is actief in omgeving

Berlicum – Brunssum – Heerlen – Heesch – Kerkrade – Maastricht – Roermond – Schijndel – Sint-Michielsgestel – Sint-Oedenrode – Sittard – Uden – Valkenburg – Veghel – Venlo – Venray – Weert