Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Noord-Veluwe

Nunspeet

Zakelijk financieel adviseur Nunspeet

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium. Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Woon je in de buurt van Nunspeet en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Heb je vragen over jouw situatie? Plan een afspraak met onze adviseur. Met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Jan Migchels - Financieringsgilde Nunspeet

Jan Migchels

Ik wil graag de mogelijkheden laten zien, en hoe ze aansluiten bij wat jij belangrijk vindt. Er zijn al genoeg mensen die in beperkingen denken en vermoeden dat de historie net als de toekomst is. 

Onmogelijk staat achter in het woordenboek. Ik zoek de vooruitgang, maar wel realistisch. Ik stel me complementair op, voeg toe aan je denken of je team vanuit mijn ervaring. Die ervaring als adviseur, manager en business controller is breed. 

Vanuit Nunspeet zoek ik je graag op, om je situatie te leren kennen.

Word teruggebeld door Jan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Nunspeet naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Hoe specifieker jouw investeringsdoel, hoe meer keuze je hebt naast de reguliere geldverstrekkers. Onze adviseurs zoeken voor jou de beste oplossing via bijvoorbeeld lease, crowdfunding of specifieke aanbieders in jouw branche.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Nunspeet is actief in omgeving

Emmeloord – Ermelo – Harderwijk – Hoevelaken – Nunspeet – Oosterwolde – Putten – Urk – Zeewolde

Jan Baas Eigenaar Danseuse

Financiering voor crisisopvang jongeren vlot geregeld

Onlangs kocht eigenaar Jan Baas een locatie aan in Wieringenwerf om ook begeleid wonen aan te bieden aan jongeren. Voor de financiering van de zorgboerderij in Oudesluis had Jan Baas adviseur Jan Migchels van Financieringsgilde ingeschakeld die het oorspronkelijke plan van Jan Baas verder aanscherpte.