fbpx

Financieringsgilde

Rotterdam

Rivium Quadrant 1

Zakelijk financieel adviseur Rotterdam

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium? Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Is jouw onderneming gevestigd in de omgeving van Rotterdam en wil je een zakelijke financiering aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Heb je vragen over jouw situatie? Plan een afspraak met Gijs, Bastiaan of Pepijn.

Pepijn Alkemade Financieringsgilde Rotterdam

Pepijn Alkemade

‘Wat zijn jouw plannen?’ 

Welkom in Rotterdam, welkom in het Groene Hart! In bijna 20 jaar bankieren heb ik in dit fantastische deel van de Randstad de meest uiteenlopende plannen mogen financieren. Van startende ondernemers met hun eerste restaurant, tot complexe overnames. Van een eerste bedrijfspand tot grote commerciële vastgoedportefeuilles en zelfs duurzame energieprojecten. Zakelijk financieren wordt pas echt leuk als het complex wordt en wanneer creativiteit wordt gevraagd. Daarbij maak ik graag het verschil voor jou. 

Heb jij investeringsplannen? Lig je wakker van jouw bestaande financiering, of wil je op zoek naar betere condities? Ben je op zoek naar de grootste slagingskans voor jouw financieringsaanvraag? Neem contact met mij op voor een goede kop koffie!

Gijs Vreeburg - Financieringsgilde Rotterdam

Gijs Vreeburg

Jouw droom is mijn uitdaging!

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heb ik alles al voorbij zien komen. In die jaren heb ik veel ondernemers kunnen helpen bij de financiering van hun groei- en uitbreidingsplannen.

Maar ook de financiering van vastgoed in Box III, commercieel onroerend goed, onroerend goed voor eigen gebruik, auto’s, vrachtwagens, overnames, complete serverparken en de geldverstrekking van de (inter)nationale groei van SaaS-bedrijven. Het is juist die diversiteit aan vraagstukken waar ik enthousiast van word.

Als ondernemer moet je vooral bezig kunnen zijn met ondernemen, bouwen en dromen. En heb je voor die dromen een goede financiering nodig, dan is een partner belangrijk die je dat werk uit handen neemt, met je meedenkt, verder denkt én voor de beste condities zorgt.

In Rotterdam stropen we graag de mouwen op en gaan we voor de daden en niet de woorden. Als echte Rotterdammer help ik je dan ook precies op die manier. Dus kom maar op met je dromen, dan gaan we ze realiseren!

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Gaat door het vuur om je van dienst te zijn !!!!

Zelden iemand zoals Gijs Vreeburg mee gemaakt, die van jouw probleem zijn probleem maakt en alles in het werk stelt om tot een oplossing te komen. Hier worden "woorden nog echt daden"!!!!

10

Super advies en werkwijze

In contact gekomen met Pepijn , vanaf het eerste moment gelijk een super goed gevoel. Hij denkt super met je mee en maakt waar wat die zegt. Fijne gesprekken en advies.

10

Kundig en behulpzaam!

Gijs heeft ons fantastisch geholpen met de financiering van de aankoop van ons nieuwe bedrijfspand. Door zijn inzet en ervaring is dit hele proces van begin tot eind zeer soepel verlopen en konden wij ons focussen op onze normale werkzaamheden. Een absolute aanrader voor elke ondernemer!

Word teruggebeld door Pepijn, Gijs of Bastiaan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Rotterdam en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Rotterdam is actief in omgeving

Alblasserwaard – Barendrecht – Bergschenhoek – Berkel en Rodenrijs – Bleiswijk – Capelle aan den IJssel – Goeree Overflakkee – Hellevoetsluis – Maassluis – Poortugaal – Rhoon – Ridderkerk – Rotterdam – Schiedam – Spijkenisse – Vlaardingen