Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Rotterdam

Rivium Quadrant 1
(010) 200 46 56

Zakelijk financieel adviseur Rotterdam

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium? Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Is jouw onderneming gevestigd in de omgeving van Rotterdam en wil je een zakelijke financiering aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Heb je vragen over jouw situatie? Plan een afspraak met Gijs of Bastiaan.

Financieringsgilde Rotterdam - MKB Partner
Gijs Vreeburg - Financieringsgilde Rotterdam

Gijs Vreeburg

Jouw droom is mijn uitdaging!

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heb ik alles al voorbij zien komen. In die jaren heb ik veel ondernemers kunnen helpen bij de financiering van hun groei- en uitbreidingsplannen.

Maar ook de financiering van vastgoed in Box III, commercieel onroerend goed, onroerend goed voor eigen gebruik, auto’s, vrachtwagens, overnames, complete serverparken en de geldverstrekking van de (inter)nationale groei van SaaS-bedrijven. Het is juist die diversiteit aan vraagstukken waar ik enthousiast van word.

Als ondernemer moet je vooral bezig kunnen zijn met ondernemen, bouwen en dromen. En heb je voor die dromen een goede financiering nodig, dan is een partner belangrijk die je dat werk uit handen neemt, met je meedenkt, verder denkt én voor de beste condities zorgt.

In Rotterdam stropen we graag de mouwen op en gaan we voor de daden en niet de woorden. Als echte Rotterdammer help ik je dan ook precies op die manier. Dus kom maar op met je dromen, dan gaan we ze realiseren!

Bastiaan Breugem - Financieringsgilde Rotterdam

Bastiaan Breugem

Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten als onafhankelijk adviseur bij Financieringsgilde. Ik krijg veel voldoening uit het behalen van successen samen met mijn klanten. Het realiseren van hun doelen motiveert mij. Ik blijf daarbij betrokken tijdens het gehele traject en ook na de financiering blijf ik graag contact onderhouden. Het onderhouden van lange termijn relaties vind ik erg prettig en maakt mij anders dan andere adviseurs.

Ons kantoor is te vinden in Capelle aan den IJssel.  Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar voor mijn klanten.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Doener, man van woord en daden!

Ik ben met Gijs in contact gekomen via een adviseur vam mij. Gijs heeft ons met de Bilal Group naar een hogere level getilt. Ik ben Gijs en de financieringsgilde enorm dankbaar. Ik adviseer dan ook iedereen die succesen wil boeken om met de financiersgilde te werken!. Bilal Caki

10

Zeer goed geholpen

Ben heel goed geholpen door stefan Raad hem zeker bij anderen aan

9

Snel en vakkundig

Zeer snelle en vakkundige opvolging van de vraag en bovenal op een ontspannen en faciliterende manier. Voor ons in onze drukke agenda wordt dit als zeer positief ervaren.

9

Denkt mee en denkt in oplossingen, super.

Denkt mee en denkt in oplossingen voor de klant. Snel in het regelen tot zelfs de afspraak met de notaris. Goede begeleiding! Dank!

9

Goed advies en snelle oplossing

We zijn goed geholpen door het Financieringsgilde. Het contact was prettig en de adviseur kwam snel met een passend advies. Er was ook een pro-actieve opvolging vanuit de adviseur, zowel naar ons als naar de financierder.

Word teruggebeld door Gijs of Bastiaan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Rotterdam en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Rotterdam is actief in omgeving

Alblasserwaard – Barendrecht – Bergschenhoek – Berkel en Rodenrijs – Bleiswijk – Capelle aan den IJssel – Goeree Overflakkee – Hellevoetsluis – Maassluis – Poortugaal – Rhoon – Ridderkerk – Rotterdam – Schiedam – Spijkenisse – Vlaardingen