Financieringsgilde

Rotterdam

Rivium Quadrant 1
(06) 53 39 38 21

Zakelijk financieel adviseur Rotterdam

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium? Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Is jouw onderneming gevestigd in de omgeving van Rotterdam en wil je een zakelijke financiering aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Heb je vragen over jouw situatie? Plan een afspraak met Gijs, Bastiaan of Pepijn.

Gijs Vreeburg - Financieringsgilde Rotterdam

Gijs Vreeburg

Jouw droom is mijn uitdaging!

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heb ik alles al voorbij zien komen. In die jaren heb ik veel ondernemers kunnen helpen bij de financiering van hun groei- en uitbreidingsplannen.

Maar ook de financiering van vastgoed in Box III, commercieel onroerend goed, onroerend goed voor eigen gebruik, auto’s, vrachtwagens, overnames, complete serverparken en de geldverstrekking van de (inter)nationale groei van SaaS-bedrijven. Het is juist die diversiteit aan vraagstukken waar ik enthousiast van word.

Als ondernemer moet je vooral bezig kunnen zijn met ondernemen, bouwen en dromen. En heb je voor die dromen een goede financiering nodig, dan is een partner belangrijk die je dat werk uit handen neemt, met je meedenkt, verder denkt én voor de beste condities zorgt.

In Rotterdam stropen we graag de mouwen op en gaan we voor de daden en niet de woorden. Als echte Rotterdammer help ik je dan ook precies op die manier. Dus kom maar op met je dromen, dan gaan we ze realiseren!

Bastiaan Breugem - Financieringsgilde Rotterdam

Bastiaan Breugem

Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten als onafhankelijk adviseur bij Financieringsgilde. Ik krijg veel voldoening uit het behalen van successen samen met mijn klanten. Het realiseren van hun doelen motiveert mij. Ik blijf daarbij betrokken tijdens het gehele traject en ook na de financiering blijf ik graag contact onderhouden. Het onderhouden van lange termijn relaties vind ik erg prettig en maakt mij anders dan andere adviseurs.

Ons kantoor is te vinden in Capelle aan den IJssel.  Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar voor mijn klanten.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Super geregeld/ geweldig

Contact met gijs is echt geweldig, reageert snel, zit er boven op een als je zelf een beetje verslond helpt hij je er even door heen. Dat is gewoon geweldig. Ik zal hem zeker aanbevelen bij anderen.

8

Service, doortastendheid en oplossing hebben tot het gewenste resultaat geleid

Samen met Gijs Vreeburg is er een herfinancieringsvraag voor een bedrijfspand neergelegd. Na een eerste inventarisatie en presentatie van mogelijke oplossingen zijn er vervolgstappen gezet. Kennismaking met (mogelijke) financier(s) en taxatie. Dit heeft geleid tot offertes. De notariële afwikkeling verliep vlot. We kunnen nu weer doorondernemen.

10

Top

Top

10

Professionals die resultaat leveren

Het Financieringsgilde heeft een breed netwerk aan leningverstrekkers. Zij nemen een financieringsvraagstuk bij je uit handen en begeleiden je goed in het keuzeproces. Hiermee kan je je als ondernemer richten op de groei van je onderneming in plaats van het doorlopend bezig zijn met het scheppen van de juiste financiële voorwaarden. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de professionele manier van werken en raad het iedereen aan.

9

Gedegen advies en plezierig contact

Met Gijs de financiering kunnen regelen voor een overname. Dankzij zijn professionele en persoonlijke begeleiding de juiste financiering gevonden en af kunnen ronden. Ik beveel Gijs en Financieringsgilde aan voor iedere ondernemer die een oplossing zoekt voor overnamefinanciering.

Word teruggebeld door Pepijn, Gijs of Bastiaan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Rotterdam en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Rotterdam is actief in omgeving

Alblasserwaard – Barendrecht – Bergschenhoek – Berkel en Rodenrijs – Bleiswijk – Capelle aan den IJssel – Goeree Overflakkee – Hellevoetsluis – Maassluis – Poortugaal – Rhoon – Ridderkerk – Rotterdam – Schiedam – Spijkenisse – Vlaardingen