Financieringsgilde

Andelst

Zakelijk financieel adviseur Andelst

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Andelst naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij als erkende adviseurs helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Financieringsgilde-Andelst-Arnaud-Satter

Arnaud Satter

Ruim 10 jaar lang heb ik in de zakelijke financieringssector gewerkt met een voorliefde voor het mkb. Na een start in de bancaire sector heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar de non-bancaire sector, een sector die toen nog in de kinderschoenen stond maar waar inmiddels het aantal aanbieders en toetreders enorm is.

Daar heb ik geleerd hoe het is om zonder checklist te financieren maar gewoon weer met het gezond boerenverstand; oftewel aan welke knoppen kun je draaien om verantwoord iets wél te financieren. Creatief denkvermogen is hierbij essentieel. Daardoor word je in staat gesteld om een financieringsprobleem om te zetten naar een op maat gemaakte passende financieringsoplossing. En daar gaat het uiteindelijk om.

Wil je een keer kennismaken? Ons kantoor is te vinden aan de Nieuwe Kade 16 aan de rand van de Arnhemse binnenstad met de Rijn aan de voeten. Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar.

Tjalle Bomers

Het ondernemersbloed zit echt in me. Ik heb meerdere bedrijven opgezet waaronder een landelijk werkend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. Daarnaast heb ik bijna 10 jaar bij verschillende grote banken gewerkt in verschillende functies: van kredietbeoordelaar tot accountmanager en van kwaliteitsmedewerker tot financieringsspecialist.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe de dienstverlening van de bank onderhevig is aan verandering zoals digitalisering van het financieringsproces, personeelsreductie en uitbesteding van een groot deel van het financieringsproces aan externe adviseurs. Door de combinatie van bancaire ervaring en ondernemingservaring kan ik me goed inleven in de ondernemer die met zijn financieringsvraag bij me komt en kom ik altijd tot een oplossing.

Waar ik energie van krijg? Uit gesprekken aan de keukentafel met de ondernemer bij hem thuis, op zijn bedrijf of in ons kantoor aan de Nieuwe Kade 16 in Arnhem. Binnenkort eens kennismaken?

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Best mogelijke optie voor je bedrijfsfinanciering

We zijn uitstekend geholpen met het bemiddelen voor de aankoop van ons nieuwe bedrijfspand door de heer Bomers. We zijn volledig ontzorgd gedurende het hele traject van de aanvraag tot aan de bindende offerte van de bank. Daarbij hebben we ook nog een scherp aanbod gekregen van de bank. Super tevreden, ik zou deze partij aan iedereen aanraden!

10

klantgericht, proffesioneel, betrokken en zeer servicegericht

ook nog eens toffe gasten om mee samen te werken

10

snel doeltreffend

Veel opties, snel en goede tarieven.

10

Financieringsgilde te Arnhem beste Ooit

Financieringsgilde Arnhem bewijst keer na keer hun professionaliteit en inzet. Alle zorgen van een ondernemer bij een financiering aanvraag wordt in handen van Financieringsgilde genomen. Enige wat wij moeten doen, na afronding een handtekening zetten (natuurlijk als alles volgens de afspraak is verlopen). Met Financieringsgilde zijn wij in een jaar gegroeid als in 10 daarvoor. Uitzicht naar een gezonde financiële opbouw in mijn mening is onmogelijk zonder Financieringsgilde. Arnaud! Super TOP geregeld en we zijn in de tweede jaar al erg blij met Financieringsgilde. Dank jullie wel!

10

geweldig

Financieringsgilde , deze jongens zijn geweldig ,

Word teruggebeld door Arnaud of Tjalle

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Andelst naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Andelst is actief in omgeving

Lingewaard – Overbetuwe