fbpx

Financieringsgilde Twente

Hengelo (O)

Zakelijk financieel adviseur Hengelo

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu als mkb bedrijf een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Hengelo naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie in Hengelo. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

patrick roesink Zakelijk financieel adviseur Hengelo

Patrick Roesink

Ik heb ruim 15 jaar gewerkt bij een bancaire instelling (Rabobank) waar ik mij altijd bezig heb gehouden met bedrijfsfinancieringen. Daarnaast heb ik gewerkt bij twee accountantskantoren waar ik de rol als onafhankelijk specialist in bedrijfsfinancieringen heb vervuld. Sinds 2016 ben ik zelfstandig ondernemer met een eigen advieskantoor in Hengelo-Oldenzaal gericht op advisering en bemiddeling in bedrijfsfinancieringen.

Mijn kracht ligt in het achterhalen van het verhaal achter de cijfers. Door mij in te leven in de ondernemer en zijn specifieke situatie probeer ik een passend advies te geven. Mijn grote netwerk in Twente en analytisch vermogen helpen hier enorm bij. 

Financieringsgilde Twente kun je vanaf de A1 snel vinden aan de Demmersweg 3 te Hengelo achter het van der Valk hotel. 

Samen met Bart Zwerink (Enschede) regelen wij iedere MKB bedrijfsfinanciering.

Word teruggebeld door Patrick

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Hengelo naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Hengelo is actief in omgeving

Borne – Delden – Denekamp – Goor – Hengelo – Markelo – Oldenzaal – Weerselo