Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Twente

Hengelo (O)

Zakelijk financieel adviseur Hengelo

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu als mkb bedrijf een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Hengelo naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie in Hengelo. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Bart Zwerink - Financieringsgilde Twente

Bart Zwerink

Ik ben geboren en getogen in Enschede, fanatiek FC Twente supporter en woon en werk in de prachtige wijk Roombeek te Enschede.

Als oud voetballer ben ik nagenoeg onverslaanbaar met tafeltennis en beoefen ik de nieuwste racketsport padel.

Na zelf 10 jaar in het MKB gewerkt te hebben ben ik ruim 14 jaar werkzaam geweest als MKB adviseur bij een bancaire instelling (Rabobank). Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik een eigen advieskantoor in Enschede gericht op advisering en onafhankelijke bemiddeling in bedrijfsfinancieringen. Ik heb een behoorlijk netwerk in Twente en naast betrouwbare en gedegen advisering weet ik  snel goede verbindingen te leggen tussen de klantvragen en mijn netwerk. Hierdoor regel ik niet alleen maar het geld voor mijn klanten maar help ik ze altijd verder met groeien en ontwikkelen.

Financieringsgilde Twente kun je vinden in Enschede aan de Roomweg 52 tegenover het winkelcentrum Op de Brouwerij, de voormalige locatie van de Grolsch fabriek.

Samen met Patrick Roesink (Hengelo) regelen wij iedere MKB financiering in de regio Twente.

Financieringsgilde Twente

Hanneke Oude Elberink

Na mijn jarenlange bankervaring heb ik in 2015 de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan op het gebied van mkb-advies en het geven van financiële trainingen. Ik heb hart voor de ondernemer en zijn onderneming, ben een verbinder en heb de nodige ervaring met financiële vraagstukken.

Kortom, mijn kracht ligt in het achterhalen van het verhaal achter de cijfers van jouw bedrijf. Door mij in te leven in jouw specifieke situatie probeer ik je een passend advies te geven. Mijn Twentse roots, mijn netwerk en mijn analytisch vermogen helpen hier enorm bij. 

Nu ik me bij Financieringsgilde Twente heb aangesloten, kan ik me nog beter richten op waar ik echt blij van word: zoeken naar een passende financiering voor jou als ondernemer!

Dus wil je een goed financieringsadvies? Ik denk graag met je mee. Je kunt mij vinden in het pand Dreesz, hartje centrum, Brugstraat 9-13 in Almelo. Nieuwsgierig geworden? Kennismaken is vrijblijvend, de koffie staat altijd voor je klaar.

Samen met Bart Zwerink (Enschede) en Patrick Roesink (Hengelo) regelen wij met Financieringsgilde Twente iedere mkb-bedrijfsfinanciering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Topper!

Bij de overname van onze winkel was onze adviseur onze steun en toeverlaat. Of het nu om de financiering ging of alle andere randzaken betreft de overname. Bart wist overal raad mee. Vele handen maken lichter werk en mede dankzij Bart liep alles van een leien dakje.

10

Deskundig en meedenkend

Ben goed geholpen, Hanneke denkt mee en is realistisch. Ze houdt bij tijd en wijle de spiegel voor en is kritisch. Heb het traject voor de aanvraag als prettig, ongedwongen en vertrouwd ervaren. Ze gaat niet over één nacht ijs en houdt de balans tussen vraag en mogelijkheden scherp in de gaten. Ook was ze goed bereikbaar wanneer ik vragen had.

9

prettige samenwerking gehad met Hanneke van Financieringsgilde Twente

Goede sparringspartner in het verkrijgen van een hypotheek op ons zakelijk pand. Viel allemaal niet mee, ondanks goede jaarcijfers

10

Zeker aan te raden!

Onlangs heb ik een bedrijf overgenomen. Ondernemerschap is helemaal nieuw voor mij en ik wist niet waar ik moest beginnen. Bart Zwerink van Financieringsgilde Twente heeft mij uitstekend geholpen in het hele proces. Hij hield mij goed op de hoogte wat er speelde en wat er gedaan moest worden. Ik wist dus continu waar ik aan toe was en welke stappen ik moest zetten.

10

De marktkennis en servicegerichtheid van Hanneke heeft meerwaarde.

Hanneke Oude Elberink van Financieringsgilde Twente (kantoor Almelo) heeft ons uitstekend geholpen met de financieringsaanvraag voor een overname. Ze was vanaf het begin tot en met de afronding de 'spin in het web' tussen alle betrokken partijen. Hanneke kent de markt goed, is proactief, betrokken, nauwkeurig en flexibel. Hierdoor konden wij ons focussen op onze projecten en werden we alleen geïnformeerd/bevraagd als dat voor het proces nodig was of als we er zelf om vroegen.

8

Zeer te vreden met goed eindresultaat.

Vanaf het eerste contact met Hanneke werden we al entousiast,ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. Met haar vele ervaring en de juiste contacten was het eigenlijk zeer vlot geregeld en konden we onze droom verwezenlijken. Alles top geregeld zelfs de nazorg laat ze niet achterwege. Super bedankt.

Word teruggebeld door Bart of Hanneke

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Hengelo naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Hengelo is actief in omgeving

Borne – Delden – Denekamp – Goor – Hengelo – Markelo – Oldenzaal – Weerselo