Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Financieringsgilde Twente

Hengelo (O)

Zakelijk financieel adviseur Hengelo

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu als mkb bedrijf een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Hengelo naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie in Hengelo. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Bart Zwerink - Financieringsgilde Twente

Bart Zwerink

Ik ben geboren en getogen in Enschede, fanatiek FC Twente supporter en woon en werk in de prachtige wijk Roombeek te Enschede.

Als oud voetballer ben ik nagenoeg onverslaanbaar met tafeltennis en beoefen ik de nieuwste racketsport padel.

Na zelf 10 jaar in het MKB gewerkt te hebben ben ik ruim 14 jaar werkzaam geweest als MKB adviseur bij een bancaire instelling (Rabobank). Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik een eigen advieskantoor in Enschede gericht op advisering en onafhankelijke bemiddeling in bedrijfsfinancieringen. Ik heb een behoorlijk netwerk in Twente en naast betrouwbare en gedegen advisering weet ik  snel goede verbindingen te leggen tussen de klantvragen en mijn netwerk. Hierdoor regel ik niet alleen maar het geld voor mijn klanten maar help ik ze altijd verder met groeien en ontwikkelen.

Financieringsgilde Twente kun je vinden in Enschede aan de Roomweg 52 tegenover het winkelcentrum Op de Brouwerij, de voormalige locatie van de Grolsch fabriek.

Samen met Patrick Roesink (Hengelo) regelen wij iedere MKB financiering in de regio Twente.

Financieringsgilde Twente

Hanneke Oude Elberink

Na mijn jarenlange bankervaring heb ik in 2015 de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan op het gebied van mkb-advies en het geven van financiële trainingen. Ik heb hart voor de ondernemer en zijn onderneming, ben een verbinder en heb de nodige ervaring met financiële vraagstukken.

Kortom, mijn kracht ligt in het achterhalen van het verhaal achter de cijfers van jouw bedrijf. Door mij in te leven in jouw specifieke situatie probeer ik je een passend advies te geven. Mijn Twentse roots, mijn netwerk en mijn analytisch vermogen helpen hier enorm bij. 

Nu ik me bij Financieringsgilde Twente heb aangesloten, kan ik me nog beter richten op waar ik echt blij van word: zoeken naar een passende financiering voor jou als ondernemer!

Dus wil je een goed financieringsadvies? Ik denk graag met je mee. Je kunt mij vinden in het pand Dreesz, hartje centrum, Brugstraat 9-13 in Almelo. Nieuwsgierig geworden? Kennismaken is vrijblijvend, de koffie staat altijd voor je klaar.

Samen met Bart Zwerink (Enschede) en Patrick Roesink (Hengelo) regelen wij met Financieringsgilde Twente iedere mkb-bedrijfsfinanciering.

Word teruggebeld door Bart of Hanneke

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Hengelo naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Hengelo is actief in omgeving

Borne – Delden – Denekamp – Goor – Hengelo – Markelo – Oldenzaal – Weerselo