Financieringsgilde

Amsterdam

Zakelijk financieel adviseur Amsterdam

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Amsterdam en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij als erkende adviseurs voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Bob van Overloop Financieringsgilde Amsterdam

Bob van Overloop

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen het mkb bij Rabobank en ABN AMRO ben ik goed bekend in de financiële wereld. Deze wereld is de laatste jaren enorm veranderd waardoor ondernemers veel te kiezen hebben, mits zij de juiste ingang hebben. Als onafhankelijk adviseur wil ik je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Met Financieringsgilde Amsterdam heb je direct toegang tot 50 verschillende geldverstrekkers.

Mensen typeren mij als betrokken, sociaal en deskundig. Ik krijg enorm veel energie om ondernemers te helpen bij hun financiële vraagstukken en daarmee het realiseren van hun doelen. Mijn grote netwerk in Amsterdam zet ik graag voor jou in. Samen gaan we voor de beste deal, waarna jij de volgende stap kunt maken met jouw onderneming. Ik begeleid het hele financieringstraject zodat jij kunt blijven ondernemen.

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vind ik zelf erg belangrijk. Daarom kun je mij ook buiten kantooruren bereiken. Ik kom graag vrijblijvend kennismaken op jouw bedrijf. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom op mijn kantoor, Willem de Zwijgerlaan 350/2J in Amsterdam. Neem gerust telefonisch contact op via (06) 31 96 01 58 of stuur een e-mail naar bvanoverloop@financieringsgilde.nl.    

Marco de la Rie - Financieringsgilde Amsterdam

Marco de la Rie

Inmiddels ben ik bijna 25 jaar werkzaam binnen de financiële sector. In deze periode heb ik diverse rollen mogen vervullen bij verschillende grootbanken. Hierbij stond de ondernemer binnen het mkb altijd centraal en lag mijn focus op bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

De afgelopen jaren is er echter veel veranderd in deze sector. Veel financiers laten het advies steeds vaker over aan intermediairs en digitalisering is bijna de norm. Tenslotte is het aanbod van financiers de afgelopen jaren fors toegenomen.

Daarmee wordt een zakelijke financiering verkrijgen een uitdaging op zich. Los van het feit dat je als ondernemer wilt ondernemen en niet bezig wilt zijn met zaken zoals een financiering aanvragen.

Als onafhankelijk adviseur help ik ondernemers graag om plannen te realiseren. Ik ben pas succesvol als jij dat ook bent. Ik blijf betrokken tijdens het hele traject en ook nadat de financiering aan je is verstrekt, hou ik graag contact. Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid is daarbij voor mij vanzelfsprekend.

Ik kom graag kennismaken op jouw bedrijf. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom op ons kantoor. Bel of mail me voor een afspraak. Ik ben benieuwd naar je verhaal.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Perfect geregeld

Alles wordt geregeld zoals het wordt besproken. Ook wordt er een passend financiering geregeld.

10

Deskundig en Professioneel !

Dankzij Bob heb ik mijn hele traject, zakelijk en professioneel ervaren. Deskundig wordt naar gekeken, wat er allemaal kan en past binnen de geldende regels.!

10

Super duidelijk, proactief doelgericht en doeltreffend. Heel snel en goed geregeld.

Bob heeft blijkbaar veel ervaring. Hij snapt heel snel wat nodig is en hij regelt het kundig en snel. Hij kan uit de box denken, toch heeft hij een degelijk financiering geregeld via traditionele bank want dat wat het voordeligste. Voor mij eerste keer om financiering voor het bedrijf te moten regelen op deze schaal. Het verliep alsof het de meest gewone zaak van de wereld is. Dat vind ik knap: iets groots doen maar dat het lijkt alsof het vanzelfsprekend is. Waar je bij financieringsaanvragen je onzeker voelt werkte het deze ervaring juist als een boost voor het zelfvertrouwen van ons bedrijf.

9

Prima geholpen

Van begin tot een nieuwe financiering prima geholpen. Goed contact en goed bereikbaar.

10

Behulpzaam, kundig en persoonlijk!

Bob heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn bedrijfspand. Hij is een professional in zijn vak met veel kennis en ervaring. De communicatie verliep soepel. De lijntjes zijn kort en hij wist al mijn vragen in ‘jip-en-janneke-taal’ te beantwoorden. Na het samen doornemen van de financieringsmogelijkheden was de aanvraag snel geregeld. Bij een nieuwe zakelijke financieringen neem ik zeker weer contact op met Bob. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

10

Zeer prettige en goede begeleiding

.

Word teruggebeld door Bob of Marco

Jij kunt gewoon ondernemen

Wij regelen de rest

Of je nu wil groeien of een nieuw pand op het oog hebt. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken. Door >100 financiële producten te vergelijken, inclusief die van je eigen bank. Maar ook door jouw aanvraag grondig te onderbouwen. Waar mogelijk in samenwerking met jouw eigen accountant. Zo kun jij je blijven focussen op jouw onderneming. 

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Amsterdam is actief in omgeving

Amsterdam centrum – Geuzenveld/Slotermeer – Amsterdam-Noord – Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer – Osdorp – Oud-Zuid – Westpoort – Zuideramstel – Oud-Zuid