Financieringsgilde

West-Friesland

Zakelijk financieel adviseur West-Friesland

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van West-Friesland naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Martijn Tesselaar - Financieringsgilde West-Friesland

Martijn Tesselaar

Als adviseur heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in het bankwezen. Na 18 jaar wil ik mijn kennis en ervaring gaan gebruiken om mijn klanten maximaal te kunnen helpen bij hun plannen.

Graag spar ik met ondernemers over hun ideeën en de impact daarvan op hun onderneming. Ik denk in kansen en oplossingen. De kunst van het vak is om samen met de ondernemer zijn plan op papier te krijgen met een goede onderbouwing. Als dit allemaal is gelukt,  dan ga ik de markt van geldverstrekkers verkennen voor mijn klanten.

In de korte periode dat ik dit werk nu doe, heb ik al gemerkt hoe dynamisch die markt is op dit moment. Voorwaarden veranderen wekelijks en er zijn veel nieuwe financiers die toetreden tot deze markt. Als landelijke partij worden wij hierin goed meegenomen zodat onze kennis van de markt altijd up to date is voor onze klanten. 

Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Bel me voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Geweldig

Ik heb te maken met iemand nou dat is gewoon de beste. Die heeft alles zo perfect geregeld het kan gewoon niet beter.

9

goeie service en snel geholpen

Martijn verleent goede service, reageert snel en heeft de dienstverlening snel voor elkaar!

10

Ontzettend blij en tevreden!

Rene Beerepoot heeft met onze financieringsaanvraag een lange adem moeten hebben. En die had hij. Rene heeft ons fantastisch bijgestaan en heeft enorm veel kennis van zaken. Ook tijdens de spannende momenten of het allemaal wel ging lukken, was Rene altijd bereid om te helpen en om zaken te verduidelijken. Bij ons is een droom waar geworden met deze financiering. Rene ontzettend bedankt!

10

Helemaal prima!

René heeft via zijn netwerk onze financieringsaanvraag neergelegd en uiteindelijk is deze zeer succesvol afgerond. We hebben goed en fijn contact en René denkt op alle fronten mee. Ook inzake een privé investeringsaanvraag was René zeer welwillend. Fijn om je in ons netwerk te hebben. We hopen nog mooie zaken met elkaar te mogen doen. Patrick Boon, Handgemaaktbrood

6

Een moeizaam proces met uiteindelijk goede afloop

Soms voelde het alsof er nooit een eind aan zou komen, gelukkig is dit wel gebeurd. Vaker en uitgebreider informeren zou ik als tip geven, evenals afstemmen tussen de partijen m.b.t communicatie. Het te woord staan bij vragen, daar werd uitgebreid tijd voor uitgetrokken, ook buiten kantoortijden, dat was heel fijn.

Word teruggebeld door Martijn

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van West-Friesland naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde West-Friesland is actief in omgeving

De Goorn – Enkhuizen – Hoorn – Medemblik – Obdam