Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Machines & inventaris

Als ondernemer wil je vooruit en investeren in nieuwe machines en inventaris. Vaak kan of wil je dat niet allemaal zelf bekostigen. Daarvoor kun je een zakelijke lening aanvragen.

Machines en inventaris financieren

Hoe financieren?

Hiervoor bieden geldverstrekkers verschillende oplossingen. Zo kun je kiezen voor een zakelijke lening of een zakelijk krediet. Ook lease is een veelgebruikte financieringsvorm voor de aanschaf van machines of inventaris. Er zijn ook aanbieders waar je op afbetaling een product kunt kopen. Let daarbij wel op de maandlasten die je betaalt, die liggen vaak hoger. 

Leasen of toch lenen?

Welke financieringsvorm past bij mij?

De financieringsvorm die je kiest, moet passen bij de investering. De looptijd van je lening moet dus passen bij de afschrijvingsduur van de machine of de levensduur van je inventaris. Een voorbeeld: als je een machine koopt die 5 jaar meegaat, dan kun je dat financieren met een lening met een looptijd van eveneens 5 jaar. Als de machine na 5 jaar is afgeschreven, weet je dat je lening ook is afgelost. Zodra je een nieuwe machine koopt, kun je ook een nieuwe lening aanvragen.

Inventaris of machines financieren

Hoe vergroot ik de kans op een succesvolle aanvraag?

De kans dat de aanvraag van de financiering van je machines of inventaris slaagt, wordt vergroot als je een onafhankelijke adviseur raadpleegt. Wij selecteren voor jou de beste aanbieders voor jouw branche.

Via onze adviseur krijg je toegang tot alle vormen van financiering waarbij je eenvoudig verschillende financieringsvormen kunt combineren. Dankzij onze collectieve inkoop krijg je bovendien korting op je aanvraag. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

machines en inventaris
René Immerzeel, Vestiging Westland

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.