Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Noord Holland

Alkmaar

Zakelijk financieel adviseur Alkmaar

Wij regelen elke MKB financiering

Als ondernemer heb je continu nieuwe uitdagingen. Zeker qua financiën. Denk aan nieuwe apparatuur of een investering in vastgoed. Voor onafhankelijk advies kun je bij ons terecht. Wij geven je financieel advies over jouw zakelijke investeringen in Alkmaar. Bij Financieringsgilde Alkmaar kun je vrijblijvend contact opnemen voor professioneel advies voor jouw financiële keuzes.

Mark van Vugt Financieringsgilde Alkmaar

Mark van Vugt

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Vanaf 1847 bestaat onze familie al generatie op generatie uit ondernemers. Mijn ouders hebben allebei ook een eigen bedrijf dus ik kreeg het met de paplepel ingegoten. Daar komt ook mijn passie voor ondernemen vandaan.

Na ruim 11 jaar bij een grootbank te hebben gewerkt, merkte ik dat ik daar steeds minder tijd kreeg voor de ondernemer terwijl een investering juist tijd vraagt. Advies geven, sparren en vervolgens schaven aan de plannen om tot het perfecte plaatje te komen. Daar help ik je graag mee om samen jouw onderneming te laten groeien.

Wil je vrijblijvend een keer kennismaken? Je bent van harte welkom op mijn kantoor aan de Tappersweg 14-019 in Haarlem. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar!

Financieringsgilde Alkmaar-Sebastiaan Westmeijer

Sebastiaan Westmeijer

Met mijn enthousiasme en enorme drive om zaken voor klanten voor elkaar te krijgen, probeer ik een win-winsituatie te creëren voor alle partijen. Na jarenlange ervaring bij diverse banken ben ik gespecialiseerd in het voorbereiden en verkrijgen van financieringen voor bedrijven, op allerlei vlakken.

Door een scherp en goed onderbouwd plan aan te bieden in mijn netwerk en/of bij bancaire financiers heb ik al vele successen behaald. Wil je advies op het gebied van fusies, overnames of zoek je een sparringpartner voor het bepalen van strategische kaders voor je bedrijf? Ik denk graag met je mee.

Nieuwsgierig geworden? Bel me voor een kennismaking.

Kelly van Berge - Financieringsgilde Alkmaar

Kelly van Berge

Als ondernemer moet je je bezig kunnen houden met jouw onderneming. Ik help je graag bij het realiseren van jouw dromen en doelen.

Mijn brede achtergrond in accountmanagement heeft mij geleerd te denken in kansen en oplossingen, zo sta ik ook in het contact met jou als ondernemer. Ik treed op als jouw partner en denk met je mee, neem je werk uit handen en onderhandel de beste condities. Of je nu een start-up, scale-up of gevestigde mkb-ondernemer bent; in iedere fase van jouw onderneming denk ik graag met vol enthousiasme mee over een passende financiering. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

 Laten we eens kennis maken. Ons kantoor vind je in Alkmaar en de koffie staat klaar.

Financieringsgilde Alkmaar - Paul Spiekerman

Paul Spiekermann

Natuurlijk wil jij als ondernemer goed geholpen worden bij een financiering voor jouw bedrijf. Dat regel ik voor je door mij in te leven in jouw specifieke situatie. Zo krijg ik een goed beeld van jou en je bedrijf. Dit is voor mij het vertrekpunt voor een passend advies waarmee jij jouw dromen kunt verwezenlijken en je ambities kunt waarmaken.

Mijn kennis en ervaring die ik als manager en adviseur in de bancaire sector heb opgedaan  deel ik graag met je. Daaruit kun jij je voordeel halen. Als adviseur van Financieringsgilde zoek ik voor jou de beste financieringsoplossing die er is, zo nodig bij specifieke aanbieders in jouw branche.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

8

Snel contact en antwoorden op vragen.

.

10

Snel, praktisch en duidelijk

Snel, praktisch en duidelijk

10

Zeer tevreden. Martijn heeft snel en adequaat gehandeld!

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de financiering. Martijn heeft snel en adequaat gehandeld!

10

Fijn en snel contact en goede service

Financieringsgilde Noord-Holland heeft erg goed geholpen en ondersteund. Snelle en goede service, duidelijk en denken goed mee in jouw specifieke situatie.

10

Zo wil je dat het gaat

Snel, duidelijk, oplossingsgericht. Dat is wat je verwacht, en krijgt. Kennis van zaken, inlevingsvermogen, flexibel zijn eigenschappen van Mark die ik hoog aanprijs.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar franchisenemers voor de volgende regio's:

Wij zoeken ervaren adviseurs die met ons een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Word teruggebeld door Mark, Sebastiaan of Kelly

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Alkmaar naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Alkmaar is actief in omgeving

Alkmaar – Beverwijk – Den Helder – Enkhuizen – Haarlem – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoorn –  IJmuiden – Schagen – Zandvoort