Financieringsgilde Noord Holland

Haarlem

Zakelijk financieel adviseur Haarlem

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de omgeving Haarlem en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Als erkende adviseurs regelen wij het voor je. Wil je vandaag nog weten waar je aan toe bent? Vraag vrijblijvend een telefonische afspraak aan met een adviseur bij jou in de buurt.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Arnout van der Swaluw Financieringsgilde Haarlem

Arnout van der Swaluw

Na mijn studie Economie heb ik functies gehad in diverse management- en directierollen bij verschillende bedrijven binnen en buiten de financiële sector. Ook heb ik jaren als business coach gewerkt. Sinds 2007 ben ik ondernemer en heb ik te maken gehad met overnames, verkoop van bedrijven, managementbuy-outs, en bijbehorende financieringsvraagstukken. Tegelijkertijd heb ik een vastgoedportefeuille opgebouwd en gemerkt dat je als ondernemer tegen diverse uitdagingen aanloopt bij het verkrijgen van geschikte financieringen.

Al die ervaring zet ik nu graag in voor jou. Zo help ik je niet alleen bij financieringsaanvragen, maar ben ik ook graag je sparringspartner. Ik kijk naar jouw vraagstuk, begrijp hoe je denkt en kom met de juiste oplossing om je bedrijf te laten groeien of te optimaliseren. Of het nou gaat om een vastgoedfinanciering, herfinanciering, overnamefinanciering of een bedrijfsfinanciering, ik help je aan de best passende oplossing met de scherpste voorwaarden om genoeg rendement of winst te kunnen blijven maken.

Met een enorme drive en mijn netwerk van partners en deskundigen, financiële instellingen en private investeerders, is die oplossing namelijk vrijwel altijd aanwezig. Wil je vrijblijvend een keer kennismaken of je mogelijkheden bekijken? Je bent van harte welkom op mijn kantoor. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar.

Mark van Vugt adviseur MKB bedrijfsfinanciering

Mark van Vugt

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Vanaf 1847 bestaat onze familie al generatie op generatie uit ondernemers. Mijn ouders hebben allebei ook een eigen bedrijf dus ik kreeg het met de paplepel ingegoten. Daar komt ook mijn passie voor ondernemen vandaan.

Na ruim 11 jaar bij een grootbank te hebben gewerkt, merkte ik dat ik daar steeds minder tijd kreeg voor de ondernemer terwijl een investering juist tijd vraagt. Advies geven, sparren en vervolgens schaven aan de plannen om tot het perfecte plaatje te komen. Daar help ik je graag mee om samen jouw onderneming te laten groeien.

Wil je vrijblijvend een keer kennismaken? Je bent van harte welkom op mijn kantoor aan de Tappersweg 14-019 in Haarlem. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar!

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

6

Een moeizaam proces met uiteindelijk goede afloop

Soms voelde het alsof er nooit een eind aan zou komen, gelukkig is dit wel gebeurd. Vaker en uitgebreider informeren zou ik als tip geven, evenals afstemmen tussen de partijen m.b.t communicatie. Het te woord staan bij vragen, daar werd uitgebreid tijd voor uitgetrokken, ook buiten kantoortijden, dat was heel fijn.

8

prima en goede service

wij zijn goed begeleid en geholpen.

10

Uitstekende begeleiding bij de aanvraag

Professionele aanpak. Duidelijke communicatie.

10

Ontzettend fijn om samen een financieringstraject in te gaan

Een fijne adviseur, no-nonsense. Begrijpt wat er nodig is en spreekt ook duidelijk uit wat er niet mogelijk is. Heel fijn om mee samen te werken.

10

Snel, betrouwbaar en met kennis van zaken

Daar partner René ons bedrijf en de branche op zijn duimpje kent, weet hij onze behoeftes en kan hierdoor snel, accuraat, met kennis van zaken en op een no nonsense manier handelen.

Word teruggebeld door Arnout of Mark

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Haarlem naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Zo krijg jij de beste financiering voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Haarlem is actief in omgeving

Bergen  – Beverwijk – Bloemendaal – Castricum – Den Helder – Den Hoorn – Enkhuizen – Haarlem – Heemskerk – Heemstede – Heerhugowaard – Hoorn – IJmuiden – Schagen –  Zandvoort